TUTORIAL: MAKE UP ZA JESEN KOJI ĆETE ODMAH POŽELJETI KOPIRATI

Nakon ljetne sezone u kojoj su prevladavale neonske i metalik boje, jesenski make up nam donosi  mirnije, što nikako ne znači dosadnije  tonove.

Svjetsku beauty scenu osvojio je trend tzv. „spicy make upa“,  kojeg karakteriziraju boje koje možemo pronaći u vlastitoj kuhinji. Riječ je o jesenskim nijansama koje neodoljivo podsjećaju na začine s kojima se svakodnevno susrećemo poput svih tonova smeđe, narančaste i tamnocrvene.

Edukatori  Arimed Učilišta savjetuju da ove sezone oči treba istaknuti sjenilima boje muškatnog oraščića, klinčića i svima omiljene čokolade, a unutarnji kut oka naglasite svjetlijim tonom koji podsjeća na đumbir.

Ovakav makeup može poslužiti za dnevne, ali i večernje varijante kada će biti dovoljno staviti umjetne trepavice za jači efekt. Rumenila boje cimeta savršeno će upotpuniti tonove na očima.

Dnevnu varijantu valja zaokružiti crvenkasto narančastim usnama, nijansom koja podsjeća na slatku papriku, dok za večernji look možete odabrati klasični ruž boje mladog vina.

Video možete pogledati OVDJE.

Gradi svoje snove znanjem,
jer znanje je moć!

Dragi budući, bivši i sadašnji polaznici,

Od 11.siječnja 2021. nalazimo se na novoj adresi u Badalićevoj 26a, Zagreb (Trešnjevka).

Kako bismo se svi osjećali sigurno i ponašali odgovorno učionice smo prilagodili trenutnim sigurnosnim mjerama, osigurali vam zaštitne maske i dezinficijense te vas ljubazno molimo da nas posjetite bez pratnje i poštujući preporučene mjere ponašanja uz obavezno nošenje zaštitnih maski i dezinficiranje ruku prilikom ulaska.

Veselimo se vašem dolasku i s nestrpljenjem vas iščekujemo! Sve edukacije upisuju se u radnu knjižicu!