Sav taj glitter – Ultimativni makeup hit ove zime!

[:hr]Blagdansko raspoloženje zavladalo je svuda oko nas, a ultimativni način da raskošne, svjetlucave trendove s ulica prenesemo na makeup i odvažno uplovimo u novogodišnju noć upravo su šljokice. Trend koji već neko vrijeme ne silazi s modnih pista ove je zime dobio svoju kreativniju i slobodniju verziju te šljokice sada nosimo na usnama, očima, obrvama i na obrazima umjesto highlightera.

Mnoge fashion i makeup blogerice plasirale su novi trend aplikacije koja slikama ili video uratcima dodaje glamurozni sjaj šljokica, dok su ugostitelji počeli posluživati kave sa šljokicama ili pak glitter fritule što najbolje govori o popularnosti šljokičastog efekta u posljednje vrijeme.

Danas donosimo nekoliko savjeta kako najlakše aplicirati šljokice i osigurati trajnost takvog upečatljivog makeup-a.

Prije svega za lakšu aplikaciju i ugodno nošenje šljokičastog makeupa ključan je što sitnije mljeveni glitter koji bolje prianja na kožu usana ili kapka. Zatim nam je potreban sintetički plosnati kist te baza za glitter na koju lijepimo šljokice.

Prije svega bazu za glitter nanesite na kapak/usne/obrve/lice, a zatim plosnatim kistom utapkavajte šljokice dok ne dobijete željenu gustoću. Nakon toga pričekajte nekoliko minuta da se baza i glitter posuše i zatim nanesite fiksator u spreju koji će osigurati postojanost.

Ukoliko pri ruci nemate glitter bazu, može vam poslužiti i ljepilo za trepavice koje ćete u tom slučaju nanijeti u tankom sloju i na njega utapkavati glitter. Preporučamo da ukoliko nanosite glitter na kapak zaštitite područje ispod očiju kako višak šljokica ne bi završio na području podočnjaka.

Ove zime zablistajte spektakularnim sjajem i hrabro slijedite jedan od najglamuroznijih trendova ove godine. 

 [:]

Gradi svoje snove znanjem,
jer znanje je moć!

Dragi budući, bivši i sadašnji polaznici,

Od 11.siječnja 2021. nalazimo se na novoj adresi u Badalićevoj 26a, Zagreb (Trešnjevka).

Kako bismo se svi osjećali sigurno i ponašali odgovorno učionice smo prilagodili trenutnim sigurnosnim mjerama, osigurali vam zaštitne maske i dezinficijense te vas ljubazno molimo da nas posjetite bez pratnje i poštujući preporučene mjere ponašanja uz obavezno nošenje zaštitnih maski i dezinficiranje ruku prilikom ulaska.

Veselimo se vašem dolasku i s nestrpljenjem vas iščekujemo! Sve edukacije upisuju se u radnu knjižicu!