S NJIM NISMO BESPOMOĆNE: Sve prednosti trajnog laka za nokte

Sve mi želimo uvijek imati lijepe i njegovane nokte, i koliko god se trudile klasični lak na noktima najčešće lijepo izgleda dva do tri dana. Trajni lak najbolje je rješenje, u nastavku donosimo sve njegove prednosti.

⟡ Dugotrajnost
Trajni lak, kao što i samo ime govori, traje dulje. Nakon nanošenja možete biti sigurne da će vaši nokti izgledati besprijekorno najmanje 2 tjedna.

⟡ Prirodan izgled
Nokti koji su tretirani trajnim lakom djeluju prirodno. Trajni lak se nanosi u tankom sloju stoga i nokat izgleda tanje nego u slučaju kada se koristi gel.

⟡ Postupak ne traje dugo
Postupak ne traje ništa dulje nego klasična manikura. Prva na redu je priprema noktiju I nanošenje baze, a zatim lakiranje trajnim lakom koji se potom suši pod UV svijetlom. Cijeli postupak je gotov za otprilike 45 minuta.

⟡ Čuva nokte
Trajni lak nokte štiti od vanjskih utjecaja. Iako nisu čvrsti kao gelirani, nokti s trajnim lakom puno manje pucaju.

Želite li i Vi naučiti ovu sve traženiju tehniku uređenja noktiju upišite našu edukaciju Soak off- trajni lak.

Više informacija možete pronaći OVDJE

Gradi svoje snove znanjem,
jer znanje je moć!

Dragi budući, bivši i sadašnji polaznici,

Od 11.siječnja 2021. nalazimo se na novoj adresi u Badalićevoj 26a, Zagreb (Trešnjevka).

Kako bismo se svi osjećali sigurno i ponašali odgovorno učionice smo prilagodili trenutnim sigurnosnim mjerama, osigurali vam zaštitne maske i dezinficijense te vas ljubazno molimo da nas posjetite bez pratnje i poštujući preporučene mjere ponašanja uz obavezno nošenje zaštitnih maski i dezinficiranje ruku prilikom ulaska.

Veselimo se vašem dolasku i s nestrpljenjem vas iščekujemo! Sve edukacije upisuju se u radnu knjižicu!