Kako pravilno nanijeti rumenilo

Pravilno nanešeno rumenilo licu će dati zdrav i svjež izgled. Kako ga pravilno nanijeti i koja nijansa pristaje uz svijetli, a koja uz taman ten pročitajte u nastavku.

BOJA TENA

Ženama svjetlije puta najbolje pristaju rumenila ružičaste i svijetlo ljubičaste boje, a neće pogriješiti ni s bojom breskve. Pripadnice ljepšeg spola koje krasi tamniji ten na svom će licu svjež izgled postići s tamnijim nijansama ružičastog ili crvenog rumenila. U ljetnim mjesecima umjesto rumenila poželjno je koristiti bronzer.

OBLIK LICA

Ovalno– sretnice ovalnog lica ne trebaju previše mozgati oko stavljanja rumenila. Kratak potez kistom po jagodicama bit će dovoljan.

Okruglo– ovaj oblik lica izdužit ćete tako da rumenilom povučete dijagonalu od početka jagodice pa skroz do uha. Ovim načinom nanošenja rumenila postići će se i oštrina lica.

Četvrtasto– rumenilo je potrebno nanijeti u kružnom obliku tik ispod vrha jagodica, izbjegavajući nos. Ovako će se ublažiti oštrina lica.

Izduženo– kako bi se ovaj oblik lica vizualno proširio rumenilo se nanosi na vrh jagodica i kistom poteže prema ušima.

Srcoliko– rumenilo se u pravokutnom obliku nanosi ispod jagodica i prema ušima.

Gradi svoje snove znanjem,
jer znanje je moć!

Dragi budući, bivši i sadašnji polaznici,

Od 11.siječnja 2021. nalazimo se na novoj adresi u Badalićevoj 26a, Zagreb (Trešnjevka).

Kako bismo se svi osjećali sigurno i ponašali odgovorno učionice smo prilagodili trenutnim sigurnosnim mjerama, osigurali vam zaštitne maske i dezinficijense te vas ljubazno molimo da nas posjetite bez pratnje i poštujući preporučene mjere ponašanja uz obavezno nošenje zaštitnih maski i dezinficiranje ruku prilikom ulaska.

Veselimo se vašem dolasku i s nestrpljenjem vas iščekujemo! Sve edukacije upisuju se u radnu knjižicu!