Postanite profesionalni vizažist i ostvarite snove u Arimed Učilištu

[:hr]Znanje je moć – glavna je poruka Arimeda koje već 15 godina uspješno educira svoje polaznike za beauty i wellness zanimanja, koja razvijaju kreativnost i pružaju brojne mogućnosti. U Arimedu su ponosni na činjenicu da je njihove programe završilo 20 000 polaznika, a 50% njih našlo je posao u kratkom vremenu nakon edukacija, dok se mnogi odluče i na samozapošljavanje.

Pročitajte više: http://www.cosmopolitan.hr/clanci/ljepota/postanite-profesionalni-vizazist-i-ostvarite-snove-u-arimed-ucilistu[:en]Znanje je moć – glavna je poruka Arimed Premiuma koje već 15 godina uspješno educira svoje polaznike za beauty i wellness zanimanja, koja razvijaju kreativnost i pružaju brojne mogućnosti. U Arimedu su ponosni na činjenicu da je njihove programe završilo 20 000 polaznika, a 50% njih našlo je posao u kratkom vremenu nakon edukacija, dok se mnogi odluče i na samozapošljavanje.

Pročitajte više: http://www.cosmopolitan.hr/clanci/ljepota/postanite-profesionalni-vizazist-i-ostvarite-snove-u-arimed-ucilistu[:]

Gradi svoje snove znanjem,
jer znanje je moć!

Dragi budući, bivši i sadašnji polaznici,

Od 11.siječnja 2021. nalazimo se na novoj adresi u Badalićevoj 26a, Zagreb (Trešnjevka).

Kako bismo se svi osjećali sigurno i ponašali odgovorno učionice smo prilagodili trenutnim sigurnosnim mjerama, osigurali vam zaštitne maske i dezinficijense te vas ljubazno molimo da nas posjetite bez pratnje i poštujući preporučene mjere ponašanja uz obavezno nošenje zaštitnih maski i dezinficiranje ruku prilikom ulaska.

Veselimo se vašem dolasku i s nestrpljenjem vas iščekujemo! Sve edukacije upisuju se u radnu knjižicu!