Ombre nokti novi su hit

Ombre nokti savršeno su rješenje za sve koje se ne mogu odlučiti za jednu boju na noktima.

Svijetloplavi s cirkonima

Ovakvi nokti poznati su kao mermaid nails. Riječ je o svijetloplavom ombreu koji od vrha nokta prema korijenu je sve svjetliji. Za veći efekt mogu se staviti i cirkoni na korijen nokta.

Neonske boje

Nokti u ovim nijansama nikako neće proći neopaženo. Na vrhovima noktiju trebala bi biti najjača nijansa, koja je prema korijenu sve bljeđa. Savjet za one odvažnije- jedan nokat možete staviti cijeli u šljokice u istoj neonskoj nijansi.

Pastelne boje

Za sve koji žele ipak malo suptilnije nokte- pastelni tonovi pravi su izbor. Nježno zelena i boja lavande savršeno pristaju, a na vrhove noktiju možete staviti malo zlatnih šljokica.

Holografski

Ovako uređeni nokti ne svrstavaju se u tradicionalni ombre, ali svejedno su našli svoje mjesto ovdje jer je samo vršak nokta holografski. S ovakvim noktima zasjat ćete gdje god se pojavili!

Gradi svoje snove znanjem,
jer znanje je moć!

Dragi budući, bivši i sadašnji polaznici,

Od 11.siječnja 2021. nalazimo se na novoj adresi u Badalićevoj 26a, Zagreb (Trešnjevka).

Kako bismo se svi osjećali sigurno i ponašali odgovorno učionice smo prilagodili trenutnim sigurnosnim mjerama, osigurali vam zaštitne maske i dezinficijense te vas ljubazno molimo da nas posjetite bez pratnje i poštujući preporučene mjere ponašanja uz obavezno nošenje zaštitnih maski i dezinficiranje ruku prilikom ulaska.

Veselimo se vašem dolasku i s nestrpljenjem vas iščekujemo! Sve edukacije upisuju se u radnu knjižicu!