O nama

Kroz Arimed Učilište vodi vas 20 edukatora koji su prije svega iskustveni i izvrsni u dijelu vještina koje prenose na vas. Posebnom tehnikom predavanja naučiti će vas u kratkom roku, tehnikama i znanjima koje su sami sakupljali višegodišnjim učenjem.

Naš kreativan tim nesebično će vam prenijeti znanje te se individualno prilagoditi svakom polazniku. Cilj nam je pripremiti vas da odmah nakon edukacije možete započeti sa samostalnim radom. Osnažiti će vas samopuzdanjem te zajedničkim snagama promjenti vaš život nabolje.
 Naša je temeljna misao da je u životu definitivno najvažnije da radite ono što volite, i mi smo tu da vam pomognemo u ostvarenju svih profesionalnih ciljeva. Radujemo se svakom polazniku i svakom vašem uspjehu, jer to je i naš uspjeh.

Arimed Učilište jedinstveno je po tome što je i nakon završetka edukacije vaša podrška. U roku od 3 godine možete se potpuno besplatno vratiti na ponavljanje i savjetovanje, a također objavljujemo vaše radove na društvenim mrežama te time pomažemo u promociji vašeg rada.

Zašto Arimed Učilište?

  • UPISI SU SVAKODNEVNI
  • SVA ZANIMANJA UPISUJU SE U E-RADNU KNJIŽICU
  • IZDAJEMO UVJERENJE O DODATNOM OBRAZOVANJU ODOBRENO OD MINISTARSTVA OBRAZOVANJA S EU CERTIFIKATOM
  • SVIM POLAZNICIMA KOJI ŽIVE IZVAN ZAGREBA OSIGURAVAMO INTENZIVNE EDUKACIJE S DUPLIM SATNICAMA I INDIVIDUALNIM PRISTUPOM TE POMAŽEMO S PRONALAŽENJEM POVOLJNOG SMJEŠTAJA U BLIZINI!
  • TERMINE ZA POHAĐANJE EDUKACIJE PRILAGOĐAVAMO VAMA – BILO DA IDETE U ŠKOLU, NA FAKULTET ILI STE ZAPOSLENI, UČILIŠTE USKLAĐUJE EDUKACIJE S VAŠIM RASPOREDOM
  • U SLUČAJU DA ZBOG BOLESTI ILI SLIČNO MORATE PROPUSTITI EDUKACIJU, SAMO SE TREBATE NAJAVITI ZA IDUĆI TERMIN KADA BUDETE VOLJNI PONOVNO KRENUTI: NE MORATE ČEKATI GRUPE ILI ODREĐENE DATUME
  • NAKON ZAVRŠETKA EDUKACIJE POLAZNICI IMAJU GRATIS SATNICU KOJU MOGU ISKORISTITI U ROKU 3 GODINE ZA PONAVLJANJE ZABORAVLJENOG GRADIVA
  • SVI MATERIJALI KOJI SU POTREBNI ZA VJEŽBU I RAD NA EDUKACIJAMA, KAO I MODELI ZA PRAKTIČAN RAD, OSIGURANI SU OD UČILIŠTA
  • SAVJETUJEMO I PO POTREBI NARUČUJEMO MATERIJALE KOJI SU POTREBNI ZA DALJNJI RAD

Gradi svoje snove znanjem,
jer znanje je moć!

Dragi budući, bivši i sadašnji polaznici,

Od 11.siječnja 2021. nalazimo se na novoj adresi u Badalićevoj 26a, Zagreb (Trešnjevka).

Kako bismo se svi osjećali sigurno i ponašali odgovorno učionice smo prilagodili trenutnim sigurnosnim mjerama, osigurali vam zaštitne maske i dezinficijense te vas ljubazno molimo da nas posjetite bez pratnje i poštujući preporučene mjere ponašanja uz obavezno nošenje zaštitnih maski i dezinficiranje ruku prilikom ulaska.

Veselimo se vašem dolasku i s nestrpljenjem vas iščekujemo! Sve edukacije upisuju se u radnu knjižicu!