Search
Close this search box.

O nama

U Arimed centru, tim od 20 iskusnih edukatora vodi vas kroz vašu edukaciju. Ovi stručnjaci su prije svega profesionalci s bogatim iskustvom, posebno cijenjeni zbog svoje stručnosti u specifičnim vještinama koje prenose na vas.

Koristeći jedinstvenu tehniku predavanja, oni su opremljeni da vas u kratkom vremenskom roku upute u stručna znanja i tehnike koje su sami usvojili kroz dugogodišnje učenje.

Uz Arimed, možete se pouzdati u našu posvećenost kvaliteti obrazovanja i uspješnom razvoju vaše karijere u beauty i wellness industriji.

1

Naši edukatori

Naš kreativan tim nesebično će vam prenijeti znanje te se individualno prilagoditi svakom polazniku. Cilj nam je pripremiti vas da odmah nakon edukacije možete započeti sa samostalnim radom.

2

Naša misao

Naša je temeljna misao da je u životu definitivno najvažnije da radite ono što volite, i mi smo tu da vam pomognemo u ostvarenju svih profesionalnih ciljeva. Radujemo se svakom polazniku i svakom vašem uspjehu, jer to je i naš uspjeh.

3

O Arimed Beauty & wellness

Arimed je jedinstven po tome što je i nakon završetka edukacije vaša podrška. U roku od 3 godine možete se potpuno besplatno vratiti na ponavljanje i savjetovanje, a također objavljujemo vaše radove na društvenim mrežama te time pomažemo u promociji vašeg rada.

Naš tim

Zašto Arimed?

SVAKODNEVNI UPISI

Upisi su svakodnevni, a informacije o edukacijama odvijaju se od ponedjeljka do petka od 09 do 17 sati.

UPIS U E-RADNU KNJIŽICU

Svi polaznici edukacija pri završetku dobivaju uvjerenje o dodatnom obrazovanju i certifikat priznat u svim državama članicama EU te se zanimanje upisuje u E-radnu knjižicu!

STUDENTI KOJI ŽIVE IZVAN ZAGREBA

Svim polaznicima koji žive izvan Zagreba osiguravamo intenzivne edukacije s duplim satnicama i individualnim pristupom te pomažemo s pronalaženjem povoljnog smještaja u blizini.

prilagođeni termini

Termine za pohađanje edukacije prilagođavamo vama – bilo da idete u školu, na fakultet ili ste zaposleni, učilište usklađuje edukacije s vašim rasporedom.

IZOSTANAK S EDUKACIJE

U slučaju da zbog bolesti ili slično morate propustiti edukaciju, samo se trebate najaviti za idući termin kada budete voljni ponovno krenuti: ne morate čekati grupe ili određene datume.

GRATIS EDUKACIJA

Nakon završetka edukacije polaznici imaju gratis satnicu koju mogu iskoristiti u roku 3 godine za ponavljanje zaboravljenog gradiva.

OSIGURANI MODELI I MATERIJAL

Svi materijali koji su potrebni za vježbu i rad na edukacijama, kao i modeli za praktičan rad, osigurani su od Učilišta.

savjetovanja edukatora

Naši edukatori će vas savjetovanjem osnažiti samopuzdanjem te zajedničkim snagama promjeniti vaš život nabolje.

Kontaktirajte nas za više informacija!

STUDENTI I EDUKACIJE

Kontakt