Search
Close this search box.

Najtraženija zanimanja (zanimanja u deficitu)

Maštate o ugodnom radnom okruženju i dobro plaćenoj karijeri u području koji volite? Problem koji muči većinu Hrvata često se provlači kroz medije i statistike često upućuju da su najunosnija hrvatska zanimanja i dalje usko vezana uz područje ekonomije i financije, ali dolazi do velike konfuzije kad vam djeca dođu do upisa srednje škole pa vas na vijestima upozoravaju da pri upisu u srednju školu i fakultete upravo izbjegavate profesije iz tog područja…
Najtraženija zanimanja (zanimanja u deficitu) - Učilište Arimed

“Najplaćenija zanimanja” uopće se ne poklapaju s potrebama tržišta rada, a mi smo opterećeni pogrešnim informacijama jer je prava istina da Hrvatskoj nedostaje strukovnih zanimanja. Kako uložiti u svoju budućnost i započeti karijeru u nekom od zanimanja u deficitu?

Kompanije sve više financiraju obrazovanje svojih radnika, ali događa se da nakon potrebnih edukacija ti bolje obrazovani radnici ostaju jednako plaćeni u istoj kompaniji. Ulaganje u znanje najbolja je investicija, ali promišljeno ulaganje u znanje omogućit će vam priliku da u skorije vrijeme ostvarite svoje ciljeve i ubrzate put do dobro plaćene karijere. Ako vas vaše radno mjesto čini nesretnim i previše utječe na vaš život van radnog vremena onda je pravo vrijeme za promjenu. Učinite nešto dobro za sebe i upišite edukaciju iz područja koje vas najviše zanima kako biste si osigurali ljepšu i ugodniju budućnost.

Naše Učilište nudi vam edukacije za profesionalnog vizažista, masera, frizera, pedikera i mnoge druge…

Arimedovi edukatori prenijeti će na vas višegodišnje znanje i pomoći vam u savjetovanju i daljnjoj promociji kako biste ostvarili svoje ciljeve. Naš kreativan tim posebno se prilagođava svakom polazniku i otvoreni smo za sve upite jer želimo da pronađete svoj put do dobro plaćene karijere koja vas ispunjava. Arimed je jedinstven po tome što i na kraju svakog tečaja ostaje podrška te se u roku od tri godine posve besplatno možete vratiti na ponavljanje i savjetovanje!

Radujemo se vašem uspjehu jer je to i naš uspjeh! Pronađite ono što volite i ostvarite svoje snove!

Vaš Arimed

Učilište Arimed

Vodeći obrazovni centar za Beauty & Wellness edukacije.

Novosti

Pratite nas

Prijavite se na naš Newsletter!