Makeup za brinete sa svjetlijim tenom

[:hr]Jedna od najljepših beauty kombinacija, tamnija kosa i svjetlija put, lako se može naglasiti šminkom ako pazimo na pravilan odabir nijansi, osobito u obliku ruža i sjenila za oči.

Tim vizažista Arimed Učilišta donosi vam savjete za pravilan nanos, odabir boja i upute kako lagani dnevni makeup pretvoriti u glamurozni večernji makeup.

  • Uokvirite svoje lice: Obrve

Kako većina tamnokosih žena već ima prirodno istaknut pigment u obrvama, olovka za popunjavanje obrva nije potrebna. Kako biste istaknuli željeni oblik obrva, oblikujte ih pincetom i koristite sjenilo za obrve u manjim količinama i lakšim potezima kako biste zadržali blagi izgled.

  • Rumenilo

Najbolje boje rumenija za vas su ciglasta, svijetloružičasta, svijetloljubičasta, ali i smećkasta. Koristite palete s rumenilima koje sadrže nekoliko različitih nijansi rumenila i igrajte se s miješanjem boja. Osim boje, za večernju varijantu, pravilnim nanosom bronzera možete osigurati vašem licu topao, zdrav, brončani sjaj bez obzira na to što ste svijetle puti.

  • Puder i korektor

Kako je upravo svijetla koža Vaš najljepši atribut, posvetite ovom dijelu više vremena. Nanesite korektor ispod očiju i na sva mjesta gdje su vidljive venice i nepravilnosti. Pri odabiru tekuće podloge posebnu pozornost obratite na nijansu, budući da je ženama sa svijetlom kožom teško pronaći nijansu koja nije pretamna. Podlogu nanesite ravnomjerno u tankom sloju te ju fiksirajte s transparentnim puderom u prahu. 

  • Oči

Crnom maskarom i tušem istaknite oči, a za sjenilo koristite roze, bež i breskvaste boje. Kako biste pretvorili dnevni u večernji makeup odaberite zlatkaste i svijetlo smeđe nijanse sa shimmerom i nanesite sjenilo duž cijelog kapka. S highlighterom posvijetlite kost ispod obrve za lifting efekt.

  • Usne

U dnevnoj varijanti najbolje će vam pristajati ruževi rozih i ciglastih boja, a za finiširanje glamuroznog večernjeg makeup-a koristite crveni ruž, ali pazite na nijansu.

 

Želite znati baš sve o šminkanju? Pogledajte što sve možete naučiti u Arimed Učilištu: www.arimed.eu/edukacije/profesionalni-vizazist/.[:]

Gradi svoje snove znanjem,
jer znanje je moć!

Dragi budući, bivši i sadašnji polaznici,

Od 11.siječnja 2021. nalazimo se na novoj adresi u Badalićevoj 26a, Zagreb (Trešnjevka).

Kako bismo se svi osjećali sigurno i ponašali odgovorno učionice smo prilagodili trenutnim sigurnosnim mjerama, osigurali vam zaštitne maske i dezinficijense te vas ljubazno molimo da nas posjetite bez pratnje i poštujući preporučene mjere ponašanja uz obavezno nošenje zaštitnih maski i dezinficiranje ruku prilikom ulaska.

Veselimo se vašem dolasku i s nestrpljenjem vas iščekujemo! Sve edukacije upisuju se u radnu knjižicu!