Korisni savjeti pri kupnji pudera u ljetnim mjesecima…

[:hr]Arimedovi profesionalni vizažisti i edukatori skrenuli su nam pozornost na korisne savjete pri kupnji pudera u ljetnim mjesecima…

Većina se žena nakon par pogrešnih odluka pri odabiru idealnog pudera za njihov tip kože opredijelila za jedan proizvod koji redovito koristi, ali sigurno se pitate koje je idealno riješenje za ljetne mjesece kad vam koža potamni i vaša ten zahtjeva drugu nijansu pudera?

Posavjetovali smo se s našim profesionalnim vizažistima kako bi sprječili crtu koju nitko ne voli. Kad je najbolje kupiti puder? Trebamo li kupiti puder sa zaštitnim faktorom i hoće li naša koža bolje reagirati na puder u kamenu ili na tekući puder? 

Svakako preporučamo kupnju tekućeg pudera jer se koža u kombinaciji mora i sunca brže suši pa ženama koje dugo koriste određeni brend tekućeg pudera i sigurne su u kvalitetu tog proizvoda preporučamo da kupe isti proizvod koji je za nijansu tamniji i da postepeno miješaju svjetliji i tamniji ton kako bi se kombinacija ta dva tona stopila s preplanulim tenom i sakrila sve nepravilnosti. 

Ako niste preveliki ljubitelj pudera, definitivno preporučamo kupnju BB kreme sa zaštitnim faktorom. BB krema sa zaštitnim faktorom ili lagani prozračni tekući puder idealan su odabir za ljeto, a svakako nemojte zaboraviti pripremiti kožu kremom sa zaštitnim faktorom prije nanošenja pudera.

 [:]

Gradi svoje snove znanjem,
jer znanje je moć!

Dragi budući, bivši i sadašnji polaznici,

Od 11.siječnja 2021. nalazimo se na novoj adresi u Badalićevoj 26a, Zagreb (Trešnjevka).

Kako bismo se svi osjećali sigurno i ponašali odgovorno učionice smo prilagodili trenutnim sigurnosnim mjerama, osigurali vam zaštitne maske i dezinficijense te vas ljubazno molimo da nas posjetite bez pratnje i poštujući preporučene mjere ponašanja uz obavezno nošenje zaštitnih maski i dezinficiranje ruku prilikom ulaska.

Veselimo se vašem dolasku i s nestrpljenjem vas iščekujemo! Sve edukacije upisuju se u radnu knjižicu!