Search
Close this search box.

Efekt punih usana – Kako postići pune, senzualne i putene usne poput Angeline Jolie

Uz nekoliko jednostavnih trikova našeg tima vizažista postignite prekrasne, njegovane i sočne usne poput onih Angeline Jolie i osjećajte se bolje i samopouzdanije u svojoj koži.
Efekt punih usana - Kako postići pune, senzualne i putene usne poput Angeline Jolie - Učilište Arimed

Njega usana

Pravilna njega esencijalan je korak pri postizanju zanosnog i punijeg izgleda usana, a za početak je potrebno napraviti piling koji će uspješno otkloniti odumrle stanice s usana i ostale neujednačene teksture te ih učiniti glađim, mekanijim ali i vizualno većim. Danas na tržištu možemo naći mnogobrojne pilinge za usne, međutim većina žena je i dalje vjerna dobroj staroj “uradi sam” varijanti pilinga od šećera pomiješanog s maslinovim uljem ili medom. Nakon pilinga usne je potrebno nahraniti hidratantnim balzamom.

Igra svjetla i sjene

Kao što konturiranjem možemo vizualno promijeniti izgled lica, tako i pravilnim sjenčanjem usana možemo stvoriti dojam punoće. Highlighter odnosno posvjetljenje, nanosimo iznad udubine na sredini gornje usne, dok ispod sredine donje usne nanosimo tamniju sjenu, s kojom inače konturiramo lice.

Iscrtavanje usana

Nešto tamnijom olovkom iscrtajte usne malo iznad njihove prirodne linije i zatim olovkom popunite i ostatak usana, kako se ne bi primijetio prijelaz.

Ruž

Tamne nijanse ruževa generalno smanjuju usne, stoga se odlučite za ruž neke neutralnije boje ili boje mesa te ga nanesite na sve dijelove usana koje ste prethodno iscrtali olovkom.

Učilište Arimed

Vodeći obrazovni centar za Beauty & Wellness edukacije.

Novosti

Pratite nas

Prijavite se na naš Newsletter!