Search
Close this search box.

Wellness Harmony Paket

Wellness & Harmony program sadrži drevne tehnike masaža iz različitih kultura koje osim otklanjanja tegoba, potiču opuštanje tijela i živaca te dovode tijelo i um u harmoničan odnos. Polaznici uče 5 tehnika: klasičnu masažu, hot stone, masaža pindama, raindrop i masažu sezam 360°.

Wellness Harmony Paket

Cijena za gotovinu:

Original price was: 4.500,00 €.Current price is: 1.320,00 €.

Cijena za kartice:

Original price was: 4.500,00 €.Current price is: 1.320,00 €.

Edukacija Wellness Harmony - Učilište Arimed

OPIS EDUKACIJE


Promotivni paket obuhvaća 5 tehnika:

KLASIČNA MASAŽA – 1.100,00 € 

Edukacija klasične masaže u teoretskom dijelu naučit će vas sve o anatomiji i fiziologiji tijela, higijeni i profesionalnom ponašanju masera, a zatim slijedi opširan praktični rad na modelima koje osigurava Arimed. Naučit ćete kako prepoznati i zadovoljiti potrebe klijenata koji će vam se vraćati te dobiti osnove masaže koje će vam poslužiti kao idealna podloga za nastavak edukacija.

HOT STONE- 850,00 €
Jedinstvena tehnika masaže i kombinacija blagodati zagrijanog kamenja. Ima izniman efekt drenaže i izbacivanja štetnih tvari, odlično djeluje protiv stresa i za poboljšanje cirkulacije.

PINDE- 850,00 €
Izvodi se uz pomoć toplih  jastučića punjenih s ljekovitim biljem te biljnim uljima. Tretmanom se tijelo revitalizira, toplina pindi pojačava cirkulaciju, djeluje drenažno te otklanja napetost.

RAINDROP & VITAFLEX – 850,00 €
Nježno utrljavanje posebno odabranih eteričnih ulja koja se kapaju poput kišnih kapi (raindrop). Obrada duž kralježnice, leđnih mišića te stopala. Iznimno opuštajuća i revitalizirajuća tehnika masaže.

SEZAM 360° – 850,00 €  

Posebna tehnika u kojoj se masira sa zagrijanim sezamovim uljem te se tijelo vrti za 360 stupnjeva.

 

NAMJENA


Edukacija je namijenjena potpunim početnicima kao  i maserima s iskustvom.

Stalni tim stručnjaka koji se obučava više od 20 godina prilagodit će raspored edukacija prema vašim potrebama i obvezama. Program se organizira u malim grupama te ga karakterizira individualan pristup.

Naši polaznici ostaju s nama u kontaktu i nakon završene edukacije, te se uvijek mogu vratiti i ponoviti nešto od zaboravljenoga gradiva. Vaša smo podrška što dokazuju mnoge recenzije, te puno ostvarenih u ovim zanimanjima kroz više od 20 godina našeg rada.

Program je prilagođen vašim potrebama – nakon završene edukacije možete odmah početi raditi i ostvariti svoje profesionalne ciljeve. Edukacija je dinamična i uključuje puno praktičnog rada. Svi potrošni materijali i modeli osigurani su od Arimeda.

 

TRAJANJE


Tečaj traje 38-40 sati nastave i moguće ga je savladati u najkraćem roku od 5 radnih dana po intenzivnom programu.

Edukacije se održavaju individualno u jutarnjim ili popodnevnim terminima koje prilagođavamo vašem slobodnom vremenu. Za polaznike koji ne žive u Zagrebu organiziramo intenzivne seminare s duplim satnicama!

 

POČETAK PREDAVANJA


UPISI U TIJEKU! Javite se nekoliko dana prije željenog dolaska i osiguravamo vam početak predavanja u najkraćem mogućem roku! Nema čekanja do popunjavanja grupa nego krećete odmah te ne ovisite o drugim polaznicima!

Pridružite se tisućama zadovoljnih polaznika! Nakon što završite edukaciju, bit će vam izdano uvjerenje o dodatnom obrazovanju i certifikat priznat u svim državama članicama EU te upis svakog zanimanja u E-radnu knjižicu.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA


U Zagrebu, u Badalićevoj 26a, na Trešnjevci. Od ponedjeljka do petka od 09-17 sati regularno, po potrebi i u kasnijim terminima.

Upisi su svakodnevni te ćemo Vam ponuditi termin za prvi dolazak na predavanja u najkraćem mogućem roku (unutar nekoliko dana).

Za polaznike koji nisu iz Zagreba organiziramo intenzivna predavanja po duploj satnici u danu kako bi što prije savladali gradivo. Ne morate brinuti da će vam biti prenaporno jer svi polaznici uvijek mogu ponoviti dio gradiva.

Također preporučamo smještaj u kojem inače odsjedaju naši polaznici.

Svi modeli su osigurani od strane Učilišta.

Možete plaćati gotovinski, transakcijskom uplatom na račun ili karticama na rate. Primamo kartice Privredne banke Zagreb, Zagrebačke banke i Erste banke do 24 rate (osim Maestra do 12 rata).

Po završetku edukacija dobivate upis zanimanja u radnu knjižicu i međunarodno priznatu diplomu koja vrijedi svuda u svijetu te s njom možete raditi i u inozemstvu. Možete otvoriti vlastitu firmu ili obrt te ćemo Vas rado o tome savjetovati.

Uvijek možete prekinuti edukaciju i nastaviti kada ponovno budete u mogućnosti doći na predavanja. Vaša uplata nema zastaru te se ne morate brinuti da će vam ista propasti.

Nećete ništa izgubiti ukoliko propustite predavanje jer nastavljate tamo gdje ste prošli put stali.

Edukacija Wellness Harmony - Učilište Arimed

Cijena za gotovinu

Original price was: 4.500,00 €.Current price is: 1.320,00 €.

Cijena za kartice

Original price was: 4.500,00 €.Current price is: 1.320,00 €.

Galerija

Prijavite se na naš Newsletter!

Ukoliko prvi želite saznati o našim najnovijim posebnim ponudama i akcijama prijavite se!

Kontaktirajte nas za više informacija!