Search
Close this search box.

Trigger Point Sport – prošireni paket – 30% sniženo do kraja mjeseca

Trigger point sport prošireni program je tečaj za masažu koji obuhvaća 8 tehnika masaža: klasična masaža, limfna drenaža,  streching, trigger point masaža, akupresura, sportska masaža, cupping i masažu IASTM instrumentima. Program je osmišljen s ciljem otklanjanja tjelesnih tegoba vaših klijenata, te je idealan za sve koji se žele baviti pripremom sportaša, a s obzirom da polaznici kroz klasičnu masažu uče osnove, program mogu upisati početnici bez prethodnog znanja i oni koji žele upotpuniti znanje u tehnikama masaža.

Trigger Point Sport – prošireni paket – 30% sniženo do kraja mjeseca

Cijena za gotovinu:

Original price was: 1.950,00 € (14.692,28 kn).Current price is: 1.350,00 € (10.171,58 kn).

Cijena za kartice:

Original price was: 1.950,00 € (14.692,28 kn).Current price is: 1.350,00 € (10.171,58 kn).

Edukacija Trigger Point Sport Paket - Učilište Arimed

OPIS EDUKACIJE


Trigger Point Sport prošireni paket je tečaj za masažu koji obuhvaća 8 tehnika:

KLASIČNA MASAŽA- 1.100,00 €

Postoji nekoliko vrsta masaže, a najpoznatija je zasigurno klasična masaža koje je postavila temelje za ostale koje su kasnije uslijedile. Edukacija klasične masaže u teoretskom dijelu naučiti će vas sve o anatomiji i fiziologiji tijela, higijeni i profesionalnom ponašanju masera, a zatim slijedi opširan praktični rad na modelima koje osigurava Arimed. Naučiti ćete kako prepoznati i zadovoljiti potrebe klijenata koji će vam se vraćati.

LIMFNA DRENAŽA – 1.100,00 €

Limfna drenaža je jedinstvena tehnika za održavanje i poboljšanje psihičkog zdravlja i lijepog izgleda. Uklanja stres i relaksira. Osnovna svrha joj je uspostavljanje ravnoteže između tekućina u organizmu. Uveo ju je Vodder početkom 20. stoljeća s ciljem da poveća protok limfe, a time posredno i poboljša imunitet organizma. Odvode se i neutraliziraju štetne tvari iz organizma. Odlično se može kombinirati s aromaterapijom i anticelulitnim tretmanima, mršavljenjem, fizikalnim terapijama i postoperativnom njegom.

STRETCHING- 850,00 € 

Tehnika koja u kombinaciji sa istezanjem pridonosi osjećaju fleksibilnosti, smanjuje uppale zglobova, oslobađa napetosti u tijelu i poboljšava držanje. Istezanje i masaža su dvije učinkovite tehnike koje pružaju dobrobiti kad su u pitanju kako treninzi snage tako i treninzi fleksibilnosti. Masiranjem mišića, ili grupe mišića, odmah nakon što su se obavili tretmani za fleksibilnost, povećat će protok krvi i poboljšati cirkulaciju te opustiti mišiće.

TRIGGER POINT MASAŽA- 850,00 €

Dubinska masaža koja daje najbolje rezultate direktnim otpuštanjem napetog tkiva kroz finu palpaciju i kratkotrajni pritisak, smanjuje bol i napetost trigger (okidač) točke, poboljšava krvotok i proces metabolizma. Trigger point masaža je usmjerena na tretman triger točki (okidač) koje podrazumijevaju osjetljivo mjesto u mišiću, tetivi, ligamentima, koži i zglobnoj čahuri

AKUPRESURA- 850,00 €

Pritiskom na posebne točke koje se nalaze u tijelu smanjuje se bol, napetost, glavobolja, stres, kronični umor, PMS…). Akupresurna masaža je metodički osmišljena terapija. Sustavnim nizom manipulacija tkiva masažom i akupresurnim pritiscima brzo i učinkovito dolazi do potpune relaksacije.

SPORTSKA MASAŽA- 850,00 €

Sportska masaža služi što bržoj i potpunijoj pripremi sportaša za naporne treninge, te intenziviranje i produžavanje samog treninga te povećanja sportske moći. Masaža omogućava i brže i potpunije odstranjivanje svih nepoželjnih ili štetnih posljedica zbog pojačane fizičke aktivnosti.

CUPPING TEHNIKA- 850,00 €

Tehnika koja vuče svoje korijene iz tradicionalne kineske medicine, kroz povlačenje i opuštanje mekih tkiva putem čašica opušta napete mišiće, učvršćuje kožu, izvlači toksine iz tijela te poboljšava cirkulaciju krvi. Može se odlično kombinirati sa svim vrstama masaže, a osim na tijelu može se koristiti i na licu .

 IASTM METALNI INSTRUMENTI – 850,00 €

Tehnika opuštanja fascije, veziva i mišića pomoću posebnih instrumenata

 

 

NAMJENA

Edukacija je namijenjena potpunim početnicima kao  i maserima s iskustvom.

Stalni tim stručnjaka koji se obučava više od 20 godina prilagodit će raspored edukacija prema vašim potrebama i obvezama. Program se organizira u malim grupama te ga karakterizira individualan pristup.

Naši polaznici ostaju s nama u kontaktu i nakon završene edukacije, te se uvijek mogu vratiti i ponoviti nešto od zaboravljenoga gradiva. Vaša smo podrška što dokazuju mnoge recenzije, te puno ostvarenih u ovim zanimanjima kroz više od 20 godina našeg rada.

Program je prilagođen vašim potrebama – nakon završene edukacije možete odmah početi raditi i ostvariti svoje profesionalne ciljeve. Edukacija je dinamična i uključuje puno praktičnog rada. Svi potrošni materijali i modeli osigurani su od Arimeda.

 

TRAJANJE


Tečaj traj 55-60 sati nastave i moguće ga je savladati u najkraćem roku od 10 radnih dana po intenzivnom programu.

Edukacije se održavaju u jutarnjim ili popodnevnim terminima koje prilagođavamo vašem slobodnom vremenu.

 

POČETAK PREDAVANJA


UPISI U TIJEKU! Javite se nekoliko dana prije željenog dolaska i osiguravamo vam početak predavanja u najkraćem mogućem roku! Nema čekanja do popunjavanja grupa nego krećete odmah i ne ovisite o drugim polaznicima!

Pridružite se tisućama zadovoljnih polaznika! Nakon što završite edukaciju, bit će vam izdano uvjerenje o dodatnom obrazovanju i certifikat priznat u svim državama članicama EU te upis svakog zanimanja u E-radnu knjižicu.

 

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA


U Zagrebu, u Badalićevoj 26a, na Trešnjevci. Od ponedjeljka do petka od 09-17 sati regularno, po potrebi i u kasnijim terminima.

Upisi su svakodnevni te ćemo Vam ponuditi termin za prvi dolazak na predavanja u najkraćem mogućem roku (unutar nekoliko dana).

Za polaznike koji nisu iz Zagreba organiziramo intenzivna predavanja po duploj satnici u danu kako bi što prije savladali gradivo. Ne morate brinuti da će vam biti prenaporno jer svi polaznici uvijek mogu ponoviti dio gradiva.

Također preporučamo smještaj u kojem inače odsjedaju naši polaznici.

Svi modeli su osigurani od strane Učilišta.

Možete plaćati gotovinski, transakcijskom uplatom na račun ili karticama na rate. Primamo kartice Privredne banke Zagreb, Zagrebačke banke i Erste banke do 24 rate (osim Maestra do 12 rata).

Po završetku edukacija dobivate upis zanimanja u radnu knjižicu i međunarodno priznatu diplomu koja vrijedi svuda u svijetu te s njom možete raditi i u inozemstvu. Možete otvoriti vlastitu firmu ili obrt te ćemo Vas rado o tome savjetovati.

Uvijek možete prekinuti edukaciju i nastaviti kada ponovno budete u mogućnosti doći na predavanja. Vaša uplata nema zastaru te se ne morate brinuti da će vam ista propasti.

Nećete ništa izgubiti ukoliko propustite predavanje jer nastavljate tamo gdje ste prošli put stali.

Edukacija Trigger Point Sport Paket - Učilište Arimed

Cijena za gotovinu

Original price was: 1.950,00 € (14.692,28 kn).Current price is: 1.350,00 € (10.171,58 kn).

Cijena za kartice

Original price was: 1.950,00 € (14.692,28 kn).Current price is: 1.350,00 € (10.171,58 kn).

Galerija

Prijavite se na naš Newsletter!

Ukoliko prvi želite saznati o našim najnovijim posebnim ponudama i akcijama prijavite se!

Kontaktirajte nas za više informacija!