Search
Close this search box.

Spray tan edukacija

Iskusite čari trenutačnog i ujednačenog preplanulog tena koji nema nikakvog štetnog učinka na kožu.  Klijent postiže željenu preplanulost u samo jednom tretmanu bez izlaganja štetnim posljedicama UV zračenja, stoga nije ni čudno da je ovaj tretman među sve traženijim uslugama u salonima. Na edukaciji ćete naučiti sve o tipovima i tonovima kože, kako pravilno pripremiti klijenta za tretman, pravilan redoslijed prskanja i sve što je potrebno za savršen rezultat koji uz pravilno održavanje traje i do 10 dana.

Spray tan edukacija

Cijena za gotovinu:

990,00  (7.459,16 kn)

Cijena za kartice:

990,00  (7.459,16 kn)

Spray tan edukacija u sebi objedinjuje sve potrebne elemente za profesionalni rad sa klijentima.  Nakon završetka edukacije polaznici su osposobljeni za rad u salonima ili za samostalni rad.

Program se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela:

  • Uvod u stanja kože
  • Upoznavanje sa nepravilnostima kože
  • Teorija boja
  • Pravilan odabir boja za klijenta
  • Pravilno korištenje aparata za spray tan
  • Pravilna priprema klijenta za tretman
  • Upoznavanje sa pravilima za održavanje boje

 

 

 

NAMJENA

Edukacija je namijenjena potpunim početnicima kao i polaznicima s iskustvom koji žele nadograditi svoje znanje.

Stalni tim stručnjaka koji se obučava više od 20 godina prilagodit će raspored edukacija prema vašim potrebama i obvezama. Program se organizira u malim grupama te ga karakterizira individualan pristup.

Naši polaznici ostaju s nama u kontaktu i nakon završene edukacije, te se uvijek mogu vratiti i ponoviti nešto od zaboravljenoga gradiva. Vaša smo podrška što dokazuju mnoge recenzije, te puno ostvarenih u ovim zanimanjima kroz više od 20 godina našeg rada.

Program je prilagođen vašim potrebama – nakon završene edukacije možete odmah početi raditi i ostvariti svoje profesionalne ciljeve. Edukacija je dinamična i uključuje puno praktičnog rada. Svi potrošni materijali i modeli osigurani su od Arimeda.

TRAJANJE


Satnica edukacije iznosi 4-5 sati nastave (ovisno o broju modela).

Za polaznike koji nisu iz Zagreba organiziramo intenzivna predavanje te oni edukaciju mogu savladati u 1 radnom danu!

 

POČETAK PREDAVANJA


UPISI U TIJEKU! Javite se nekoliko dana prije željenog dolaska i osiguravamo vam početak predavanja u najkraćem mogućem roku! Nema čekanja do popunjavanja grupa nego krećete odmah i ne ovisite o drugim polaznicima!

Pridružite se tisućama zadovoljnih polaznika! Nakon što završite edukaciju, bit će vam izdana potvrda o dodatnom obrazovanju priznata u svim državama članicama EU te upis u E-radnu knjižicu.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA


U Zagrebu, u Badalićevoj 26a, na Trešnjevci. Od ponedjeljka do petka od 09-17 sati regularno, po potrebi i u kasnijim terminima.

Upisi su svakodnevni te ćemo Vam ponuditi termin za prvi dolazak na predavanja u najkraćem mogućem roku (unutar nekoliko dana).

Za polaznike koji nisu iz Zagreba organiziramo intenzivna predavanja po duploj satnici u danu kako bi što prije savladali gradivo. Ne morate brinuti da će vam biti prenaporno jer svi polaznici uvijek mogu ponoviti dio gradiva.

Također preporučamo smještaj u kojem inače odsjedaju naši polaznici.

Svi modeli su osigurani od strane Učilišta.

Možete plaćati gotovinski, transakcijskom uplatom na račun ili karticama na rate. Primamo kartice Privredne banke Zagreb, Zagrebačke banke i Erste banke do 24 rate (osim Maestra do 12 rata).

Po završetku edukacija dobivate upis zanimanja u radnu knjižicu i međunarodno priznatu diplomu koja vrijedi svuda u svijetu te s njom možete raditi i u inozemstvu. Možete otvoriti vlastitu firmu ili obrt te ćemo Vas rado o tome savjetovati.

Uvijek možete prekinuti edukaciju i nastaviti kada ponovno budete u mogućnosti doći na predavanja. Vaša uplata nema zastaru te se ne morate brinuti da će vam ista propasti.

Nećete ništa izgubiti ukoliko propustite predavanje jer nastavljate tamo gdje ste prošli put stali.

Cijena za gotovinu

990,00  (7.459,16 kn)

Cijena za kartice

990,00  (7.459,16 kn)

Galerija

Prijavite se na naš Newsletter!

Ukoliko prvi želite saznati o našim najnovijim posebnim ponudama i akcijama prijavite se!

Kontaktirajte nas za više informacija!