Search
Close this search box.

Spa Terapeut

Spaterapeut paket sadrži sve poduke za rad u wellness centrima. Terapeut treba vladati sa što više različitih tehnika koje su vezane uz wellness centre, centre ljepote, kozmetičke salone i slično. Ovaj paket edukacija polaznicima nudi osnove kojima će postati konkurentni na tržištu, a sadrži slijedeće edukacije: klasična masaža, estetska pedikura i masaža stopala, manikura i trajni lak, Relax masaža po izboru, masaža glave, lica i dekoltea.

Spa Terapeut

Cijena za gotovinu:

Original price was: 3.650,00 € (27.500,93 kn).Current price is: 1.580,00 € (11.904,51 kn).

Cijena za kartice:

Original price was: 3.650,00 € (27.500,93 kn).Current price is: 1.580,00 € (11.904,51 kn).

Edukacija Spa terapeut - Učilište Arimed

OPIS EDUKACIJE


Spa terapeut sadrži sve poduke za rad u wellness centrima. Terapeut treba vladati sa što više različitih tehnika koje su vezane uz wellness centre, centre ljepote, kozmetičke salone i sl. Modele za vježbu praktične nastave i potrošan materijal vam osigurava Arimed.

Program se sastoji od:

KLASIČNA MASAŽA – 1.100,00 €
Postoji nekoliko vrsta masaže, a najpoznatija je zasigurno klasična masaža koje je postavila temelje za ostale koje su kasnije uslijedile. Edukacija klasične masaže u teoretskom dijelu naučiti će vas sve o anatomiji i fiziologiji tijela, higijeni i profesionalnom ponašanju masera, a zatim slijedi opširan praktični rad na modelima koje osigurava Učilište. Naučiti ćete kako prepoznati i zadovoljiti potrebe klijenata koji će vam se vraćati.

ESTETSKA PEDIKURA I MASAŽA STOPALA – 600,00 €
Pedikura je vrlo unosna zbog velike potrebe za zdravstvenom i estetskom njegom stopala, nevezano uz spol i godine. U našem Učilištu imate priliku naučiti sve estetskoj pedikuri kojom ćete olakšati mnoge tegobe vaših klijenata –  Savladajte njegu i održavanje stopala i imajte zanat u svojim rukama.

MANIKURA I TRAJNI LAK- 550,00 €
Manikura je postupak njege i oblikovanja prirodnih noktiju, a u našem Učilištu uči se na dva načina – ručno i strojno. Pod strojnu manikuru podrazumijeva se rad s brusilicom koja imitira rašpicu za nokte. Uz oblikovanje, radi se i na otklanjanju kožice i njezi uljima. Prije svakog postupka ugradnje noktiju ili trajnog laka potrebno je prethodno napraviti ručnu ili strojnu manikuru noktiju.

RELAX MASAŽA PO IZBORU- 850,00 €
Odaberite jednu od drevnih tehnika masaža za opuštanje: Bambus, Cupping, Pinda ili Raindrop masaža.

MASAŽA GLAVE, LICA I DEKOLTEA- 550,00 €

 

NAMJENA


Edukacija je namijenjena potpunim početnicima kao i polaznicima s iskustvom koji žele nadograditi svoje znanje.

Stalni tim stručnjaka koji se obučava više od 20 godina prilagodit će raspored edukacija prema vašim potrebama i obvezama. Program se organizira u malim grupama te ga karakterizira individualan pristup.

Naši polaznici ostaju s nama u kontaktu i nakon završene edukacije, te se uvijek mogu vratiti i ponoviti nešto od zaboravljenoga gradiva. Vaša smo podrška što dokazuju mnoge recenzije, te puno ostvarenih u ovim zanimanjima kroz više od 20 godina našeg rada.

Program je prilagođen vašim potrebama – nakon završene edukacije možete odmah početi raditi i ostvariti svoje profesionalne ciljeve. Edukacija je dinamična i uključuje puno praktičnog rada. Svi potrošni materijali i modeli osigurani su od Arimeda.

 

TRAJANJE


Tečaj traje 48-50 sati nastave i moguće ga je savladati u najkraćem roku od 7 radnih dana.

 

POČETAK PREDAVANJA


UPISI U TIJEKU! Javite se nekoliko dana prije željenog dolaska i osiguravamo vam početak predavanja u najkraćem mogućem roku! Nema čekanja do popunjavanja grupa nego krećete odmah i ne ovisite o drugim polaznicima!

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA


U Zagrebu, u Badalićevoj 26a, na Trešnjevci. Od ponedjeljka do petka od 09-17 sati regularno, po potrebi i u kasnijim terminima.

Upisi su svakodnevni te ćemo Vam ponuditi termin za prvi dolazak na predavanja u najkraćem mogućem roku (unutar nekoliko dana).

Za polaznike koji nisu iz Zagreba organiziramo intenzivna predavanja po duploj satnici u danu kako bi što prije savladali gradivo. Ne morate brinuti da će vam biti prenaporno jer svi polaznici uvijek mogu ponoviti dio gradiva.

Također preporučamo smještaj u kojem inače odsjedaju naši polaznici.

Svi modeli su osigurani od strane Učilišta.

Možete plaćati gotovinski, transakcijskom uplatom na račun ili karticama na rate. Primamo kartice Privredne banke Zagreb, Zagrebačke banke i Erste banke do 24 rate (osim Maestra do 12 rata).

Po završetku edukacija dobivate upis zanimanja u radnu knjižicu i međunarodno priznatu diplomu koja vrijedi svuda u svijetu te s njom možete raditi i u inozemstvu. Možete otvoriti vlastitu firmu ili obrt te ćemo Vas rado o tome savjetovati.

Uvijek možete prekinuti edukaciju i nastaviti kada ponovno budete u mogućnosti doći na predavanja. Vaša uplata nema zastaru te se ne morate brinuti da će vam ista propasti.

Nećete ništa izgubiti ukoliko propustite predavanje jer nastavljate tamo gdje ste prošli put stali.

Edukacija Spa terapeut - Učilište Arimed

Cijena za gotovinu

Original price was: 3.650,00 € (27.500,93 kn).Current price is: 1.580,00 € (11.904,51 kn).

Cijena za kartice

Original price was: 3.650,00 € (27.500,93 kn).Current price is: 1.580,00 € (11.904,51 kn).

Galerija

Prijavite se na naš Newsletter!

Ukoliko prvi želite saznati o našim najnovijim posebnim ponudama i akcijama prijavite se!

Kontaktirajte nas za više informacija!