Search
Close this search box.

Puder Obrve

Puder obrve preporučuju se svima koji preferiraju punije i trajnije obrve, a istovremeno žele lijepo zaobljene i blago definirane obrve.

Puder Obrve

Cijena za gotovinu:

1.440,00 

Cijena za kartice:

1.440,00 

OPIS EDUKACIJE


Puder obrve su najpopularnija i najprirodnija metoda površinskog sjenčanja obrva.

Obrve utječu na izgled cjeloukupnog lica te je vrlo važno da su u skladu s individualnim crtama lica i prirodne.

Puder obrve danas su jedna od najizvođenijih tehnika trajne šminke obrva i vrlo popularne, a koja sadrži brojne prednosti. Zahvaljujući blagom polutransparentnom sjenčanju na veoma maloj dubini, one izgledaju gušće, punije i prirodnije nego u odnosu na ostale tehnike.

Puder obrve se smatraju modernijom metodom trajne šminke jer se radi na površini kože, a rezultati su mnogo puderastiji što i sam naziv tehnike ukazuje, sa ombre prijelazom. Početak obrve je zamagljen, a kraj obrve precizan i oštar. Ova tehnika daje dojam da su obrve našminkane sjenilom za obrve bez grubih oštrih crta i prejakog pigmenta.

Osim navedenih prednosti, puder tehnika sjenčanja obrva posebna je i po tome što pigment s vremenom ne blijedi, stoga nema brige da se nakon nekog vremena pojave zelenkaste ili ružičaste obrve.

Puder tehnikom postiže se izgled blago osjenčanih, našminkanih obrva, kao da smo kistom i sjenilom zasjenčali obrve.

 

 

Edukacija se sastoji od sljedećih dijelova:

TEORIJSKI DIO:

  • Mjerenje lica – simetrična ravnoteža
  • Upoznavanje sa pigmentima
  • Upoznavanje sa mašinicom i iglama
  • Indikacije i kontraindikacije kože
  • Pravilan odabir boje za klijenta
  • Higijena radnog prostora

PRAKTIČNI DIO:

  • Vježba na gumi
  • Priprema klijenta
  • Rad na 2 modela pod vodstvom edukatora

 

NAMJENA


Stalni tim stručnjaka koji se obučava više od 15 godina prilagodit će raspored edukacija prema vašim potrebama i obvezama. Program se organizira u malim grupama te ga karakterizira individualan pristup.

Naši polaznici ostaju s nama u kontaktu i nakon završene edukacije, te se uvijek mogu vratiti i ponoviti nešto od zaboravljenoga gradiva. Vaša smo podrška što dokazuju mnoge recenzije, te puno ostvarenih u ovim zanimanjima kroz 18 godina našeg rada.

Program je prilagođen vašim potrebama – nakon završene edukacije možete odmah početi raditi i ostvariti svoje profesionalne ciljeve. Edukacija je dinamična i uključuje puno praktičnog rada. Svi potrošni materijali i modeli osigurani su od Arimeda.

 

TRAJANJE


Edukacija traje dva dana.

Edukacije se održavaju individualno u jutarnjim ili popodnevnim terminima koje prilagođavamo vašem slobodnom vremenu. Za polaznike koji ne žive u Zagrebu organiziramo intenzivne seminare s duplim satnicama!

 

POČETAK PREDAVANJA


UPISI U TIJEKU!

Upisi u tijeku! Pridružite se tisućama zadovoljnih polaznika! Nakon što završite edukaciju dobijete certifikat priznat u svim državama članicama EU te upis svakog zanimanja u E-radnu knjižicu.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA


U Zagrebu, u Badalićevoj 26a, na Trešnjevci. Od ponedjeljka do petka od 09-17 sati regularno, po potrebi i u kasnijim terminima.

Upisi su svakodnevni te ćemo Vam ponuditi termin za prvi dolazak na predavanja u najkraćem mogućem roku (unutar nekoliko dana).

Za polaznike koji nisu iz Zagreba organiziramo intenzivna predavanja po duploj satnici u danu kako bi što prije savladali gradivo. Ne morate brinuti da će vam biti prenaporno jer svi polaznici uvijek mogu ponoviti dio gradiva.

Također preporučamo smještaj u kojem inače odsjedaju naši polaznici.

Svi modeli su osigurani od strane Učilišta.

Možete plaćati gotovinski, transakcijskom uplatom na račun ili karticama na rate. Primamo kartice Privredne banke Zagreb, Zagrebačke banke i Erste banke do 24 rate (osim Maestra do 12 rata).

Po završetku edukacija dobivate upis zanimanja u radnu knjižicu i međunarodno priznatu diplomu koja vrijedi svuda u svijetu te s njom možete raditi i u inozemstvu. Možete otvoriti vlastitu firmu ili obrt te ćemo Vas rado o tome savjetovati.

Uvijek možete prekinuti edukaciju i nastaviti kada ponovno budete u mogućnosti doći na predavanja. Vaša uplata nema zastaru te se ne morate brinuti da će vam ista propasti.

Nećete ništa izgubiti ukoliko propustite predavanje jer nastavljate tamo gdje ste prošli put stali.

Cijena za gotovinu

1.440,00 

Cijena za kartice

1.440,00 

Galerija

Prijavite se na naš Newsletter!

Ukoliko prvi želite saznati o našim najnovijim posebnim ponudama i akcijama prijavite se!

Kontaktirajte nas za više informacija!