Search
Close this search box.

Profesionalni vizažist

Profesionalni vizažist naša je najpopularnija edukacija koju smo usavršili i razradili isključivo prema potrebama tržišta i naših polaznika. Ova edukacija nudi vam kompletnu obuku za vizažiste, od početne do napredne razine, od rukovanja s priborom do aktualnih tehnika šminkanja i odnosa s klijentima. Učimo prilagođeni vašem tempu i sposobnostima, dok ne usavršite svaku stavku programa.

Profesionalni vizažist

Cijena za gotovinu:

Original price was: 1.200,00 € (9.041,40 kn).Current price is: 960,00 € (7.233,12 kn).

Cijena za kartice:

Original price was: 1.200,00 € (9.041,40 kn).Current price is: 960,00 € (7.233,12 kn).

OPIS EDUKACIJE


Postanite Profesionalni vizažist – pridružite se tisućama zadovoljnih polaznika! Nakon što završite edukaciju dobijete certifikat priznat u svim državama članicama EU te se zanimanje upisuje u E-radnu knjižicu.

UPOZNAVANJE S PRIBOROM I HIGIJENOM RADNE STANICE
Našim polaznicima osiguravamo uvodno predavanje u kojem ih upoznajemo s različitim vrstama kistova i objašnjavamo njihovu primjenu i namjenu kako bi što uspješnije savladali brojne tehnike šminkanja koje ih čekaju na predavanjima. Pored toga učimo vas kako pravilno održavati higijenu kistova i radne jedinice.

POZNAVANJE I PRIMJENA RAZLIČITIH PROFESIONALNIH BRENDOVA
Polaznicima Arimed omogućuje upoznavanje i rad s vrhunskom profesionalnom preparativnom i dekorativnom kozmetikom te ih se savjetuje s kojim će proizvodima najlakše doći do željenih rezultata prilikom šminkanja.

ANALIZA I PODJELA LICA
Kako bi ispravno i adekvatno pripremili kožu za šminkanje prije svega je potrebno razumijevanje i razlikovanje nekoliko osnovnih tipova kože i oblika lica.

NJEGA I PRIPREMA KOŽE ZA ŠMINKANJE
Upoznajemo polaznike s osnovama preparativne kozmetike, njege i pripreme kože za šminkanje s ciljem da makeup na njihovim klijenticama bude postojan i istovremeno blagotvoran za njihovu kožu.

SAVRŠENA PODLOGA
Nakon što naučimo primjereno pripremiti kožu za šminkanje, sljedeći korak je nanos pravilne podloge i njeno fiksiranje. Budući da je podloga baza svakog makeupa, ovom se koraku u naobrazbi budućih vizažista posvećuje posebna pažnja te ih se iscrpno priprema na suočavanje s raznim nepravilnostima na licu s kojima će se susretati. Naš program obuhvaća brojne tehnike, od toga kako savršeno pogoditi ton podloge usklađen s tonom kože, postići prirodan i prozračan izgled pa sve do tehnike potpunog prekrivanja (camouflage) i podloge idealne za fotografiju.

NOVO! KONTURIRANJE (contouring & highlighting) by MARIO DEDIVANOVIĆ
Donosimo novo znanje s masterclassa Maria Dedivanovića, osobnog vizažista Kim Kardashian. Uz no-makeup glow tehnike, naučiti ćete popularne contouring & highlighting tehnike kojima iz svakog lica igrom svjetlosti i sjena izvlačimo maksimum i približavamo ga idealnom, ovalnom obliku, popratno s edukacijom o pravilnom nanosu rumenila.

NUDE MAKEUP
Upoznavanje s oblicima očiju i osnovnim, baznim, “nude” sjenčanjem oka kao uvodom u kompliciranije makeup tehnike, nastavno s laganom i prozračnom podlogom.

PIN UP MAKEUP
Makeup u kojem se naglasak stavlja na pravilno izvlačenje tuša ovisno o obliku oka, iscrtavanje i popunjavanje obrva te savršeno oblikovane usne. Pin up makeup jednostavan je i efektan način šminkanja omiljen među brojnim zvijezdama pa ga nazivamo i Hollywoodskom tehnikom šminkanja.

DNEVNI I VEČERNJI MAKEUP
Učimo kako lagani dnevni makeup pretvoriti u glamurozni večernji i u samo par koraka makeup učiniti dramatičnijim i intenzivnijim.

SMOKEY EYES
Jedna od najpopularnijih tehnika šminkanja očiju, zavodljivo zatamnjeni kapci, dio su esencijalnog obrazovanja svakog zaljubljenika u šminkanje, a mi vam nudimo čak nekoliko tehnika kojima ćete najlakše i najefektnije postići upravo ovakav makeup.

TROBOJNI MAKEUP
Učimo kombinirati tri različite boje sjenila na oku, omekšati, odnosno “blendati” prijelaze između njih te ih uskladiti s ostatkom makeupa.

MLADENKA I MATURANTICA (SVEČANI GLAM MAKEUP)
Naši edukatori su kroz svoje bogato višegodišnje iskustvo imali prilike šminkati brojne mladenke i maturantice te vam nesebično prenose svoja iskustva i uče vas kako zadovoljiti zahtjeve klijentica i pri tom osigurati trajnost i postojanost svečanog i glamuroznog makeupa.

ARABIC MAKEUP + CUT CREASE
Zahtjevna makeup tehnika koja dolazi iz arapskih zemalja i podrazumijeva atipično izvlačenje tuša, cut crease tehniku sjenčanja oka, aplikaciju tekućih metala, šljokica i višebojni nanos sjenila. Osim klasičnog Arabic makeupa učimo vas i kako pojedine segmente takvog načina šminkanja uklopiti u jednostavniji, beauty makeup.

LAYOUT VJEŽBA
Vježba u kojoj naši polaznici imaju zadatak iskopirati zadani makeup koji dobiju na fotografiji na lice modela kojeg imaju pred sobom. Većina Vaših budućih klijentica na šminkanje dolazi s fotografijom željenog makeupa, a Vaš zadatak je taj makeup ponoviti i prilagoditi njenom obliku lica i očiju, za što vas priprema upravo ova vježba.

HALO EYE TEHNIKA
Popularna tehnika sjenčanja oka kojom vizualno možemo približiti oči. Tehnika je već neko vrijeme sveprisutna na najpopularnijoj društvenoj mreži Instagramu, a zahtijeva napredno znanje u sjenčanju. ‘Halo’ eyes efekt postiže se nanošenjem tamnijih nijansi na unutrašnji i vanjski dio oka, dok se između nanose intenzivne, svjetlije boje koje privlače pozornost, čime postižemo vizualni dojam većih i okruglijih očiju.

DIZAJN I PRIMJENA UMJETNIH TREPAVICA
Aplikacija i upoznavanje s različitim vrstama umjetnih trepavica.

KOMUNIKACIJA, SAVJETOVANJE I ODNOS S KLIJENTIMA
Rad s ljudima često predstavlja izazov, posebno početnicima u ovom poslu, a mi vas pripremamo na različite situacije u kojima ćete se naći šminkajući, savjetujemo vas kako postići profesionalnu,a istovremeno opuštenu atmosferu s klijentima te kako doskočiti svakom problemu s kojim ćete se susresti, bilo šminkajući na modnim revijama ili šminkajući djevojke u privatnom aranžmanu. Osim odnosa s klijentima, učimo vas i kako pokrenuti vlastiti biznis, voditi društvene mreže, fotografirati makeup i nametnuti se kao respektabilni i profesionalni vizažist na tržištu kojeg će klijentice preporučivati dalje.

 

NAMJENA


Edukacija je namijenjena potpunim početnicima kao i polaznicima s iskustvom koji žele nadograditi svoje znanje.

Stalni tim stručnjaka koji se obučava više od 20 godina prilagodit će raspored edukacija prema vašim potrebama i obvezama. Program se organizira u malim grupama te ga karakterizira individualan pristup.

Naši polaznici ostaju s nama u kontaktu i nakon završene edukacije, te se uvijek mogu vratiti i ponoviti nešto od zaboravljenoga gradiva. Vaša smo podrška što dokazuju mnoge recenzije, te puno ostvarenih u ovim zanimanjima kroz više od 20 godina našeg rada.

Program je prilagođen vašim potrebama – nakon završene edukacije možete odmah početi raditi i ostvariti svoje profesionalne ciljeve. Edukacija je dinamična i uključuje puno praktičnog rada. Svi potrošni materijali potrebni za rad tijekom edukacije osigurani su od Arimeda.

Edukacija se održava u segmentima sukladno sa planom i programom edukacije. Modeli za završni rad se dogovaraju u suglasnosti sa edukatorom.

 

 

POČETAK PREDAVANJA


UPISI U TIJEKU! Javite se nekoliko dana prije željenog dolaska i osiguravamo vam početak predavanja u najkraćem mogućem roku! Nema čekanja do popunjavanja grupa nego krećete odmah i ne ovisite o drugim polaznicima!

Upisi su svakodnevni od ponedjeljka do petka te s edukacijom možete krenuti u prvom ponuđenom terminu intenzitetom koji vama odgovara. Za polaznike koji nisu iz Zagreba organiziramo intenzivna predavanja po duploj satnici te mogu savladati kompletnu edukaciju u dva vikenda, odnosno 2 subote i 2 nedjelje!

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA


U Zagrebu, u Badalićevoj 26a, na Trešnjevci. Od ponedjeljka do petka od 09-17 sati regularno, po potrebi i u kasnijim terminima.

Upisi su svakodnevni te ćemo Vam ponuditi termin za prvi dolazak na predavanja u najkraćem mogućem roku (unutar nekoliko dana).

Za polaznike koji nisu iz Zagreba organiziramo intenzivna predavanja po duploj satnici u danu kako bi što prije savladali gradivo. Ne morate brinuti da će vam biti prenaporno jer svi polaznici uvijek mogu ponoviti dio gradiva.

Također preporučamo smještaj u kojem inače odsjedaju naši polaznici.

Svi modeli su osigurani od strane Učilišta.

Možete plaćati gotovinski, transakcijskom uplatom na račun ili karticama na rate. Primamo kartice Privredne banke Zagreb, Zagrebačke banke i Erste banke do 24 rate (osim Maestra do 12 rata).

Po završetku edukacija dobivate upis zanimanja u radnu knjižicu i međunarodno priznatu diplomu koja vrijedi svuda u svijetu te s njom možete raditi i u inozemstvu. Možete otvoriti vlastitu firmu ili obrt te ćemo Vas rado o tome savjetovati.

Uvijek možete prekinuti edukaciju i nastaviti kada ponovno budete u mogućnosti doći na predavanja. Vaša uplata nema zastaru te se ne morate brinuti da će vam ista propasti.

Nećete ništa izgubiti ukoliko propustite predavanje jer nastavljate tamo gdje ste prošli put stali.

Cijena za gotovinu

Original price was: 1.200,00 € (9.041,40 kn).Current price is: 960,00 € (7.233,12 kn).

Cijena za kartice

Original price was: 1.200,00 € (9.041,40 kn).Current price is: 960,00 € (7.233,12 kn).

Galerija

Prijavite se na naš Newsletter!

Ukoliko prvi želite saznati o našim najnovijim posebnim ponudama i akcijama prijavite se!

Kontaktirajte nas za više informacija!