Search
Close this search box.

Pedikura – njega i održavanje stopala

Pedikura je vrlo unosna zbog velike potrebe za zdravstvenom i estetskom njegom stopala, nevezano uz spol i godine. U našem Učilištu imate priliku naučiti sve estetskoj i medicinskoj pedikuri kojom ćete olakšati mnoge tegobe vaših klijenata te steći vrijedne vještine –  Savladajte njegu i održavanje stopala i imajte zanat u svojim rukama.

Pedikura – njega i održavanje stopala

Cijena za gotovinu:

Original price was: 1.390,00 €.Current price is: 1.200,00 €.

Cijena za kartice:

Original price was: 1.390,00 €.Current price is: 1.200,00 €.

Edukacija pedikure - njega i održavanje stopala - Učilište Arimed

OPIS EDUKACIJE


Pedikura je vrlo unosna zbog velike potrebe za zdravstvenom i ruskom (estetskom) njegom stopala, nevezano uz spol i godine. U našem centru imate priliku naučiti sve ruskoj (estetskoj) i medicinskoj pedikuri kojom ćete olakšati mnoge tegobe vaših klijenata –  Savladajte njegu i održavanje stopala i imajte zanat u svojim rukama.

Edukacija se sastoji od sljedećih dijelova:

TEORIJSKI DIO:

  • Higijena i sterilizacija pribora
  • Dermatologija, bolesti kože stopala
  • Uvod u teoriju pedikure

 

PRAKTIČNI DIO MEDICINSKE I RUSKE (ESTETSKE) PEDIKURE

  • Ručno odstranjivanje zadebljane kože – skalpelom
  • Uklanjanje i obrada uraslih noktiju, natisaka (žuljeva) i kurjih očiju – ručno (skalpelom) i strojno
  • Masaža stopala
  • Obrada nokta kod gljivica
  • Estetsko oblikovanje noktiju
  • Strojna pedikura

 

Polaznici mogu ponoviti dio edukacije te tako sigurno usavršiti tehnike naučene kroz predavanja.

 

NAMJENA

Edukacija je namijenjena potpunim početnicima kao i polaznicima s iskustvom koji žele nadograditi svoje znanje.

Stalni tim stručnjaka koji se obučava više od 20 godina prilagodit će raspored edukacija prema vašim potrebama i obvezama. Program se organizira u malim grupama te ga karakterizira individualan pristup.

Naši polaznici ostaju s nama u kontaktu i nakon završene edukacije, te se uvijek mogu vratiti i ponoviti nešto od zaboravljenoga gradiva. Vaša smo podrška što dokazuju mnoge recenzije, te puno ostvarenih u ovim zanimanjima kroz više od 20 godina našeg rada.

Program je prilagođen vašim potrebama – nakon završene edukacije možete odmah početi raditi i ostvariti svoje profesionalne ciljeve. Edukacija je dinamična i uključuje puno praktičnog rada. Svi potrošni materijali i modeli osigurani su od Arimeda.

 

 

TRAJANJE


Tečaj traje 14 sati nastave i moguće ga je savladati u najkraćem roku od 2-3 radna dana.

 

POČETAK PREDAVANJA


UPISI U TIJEKU! Javite se nekoliko dana prije željenog dolaska i osiguravamo vam početak predavanja u najkraćem mogućem roku! Nema čekanja do popunjavanja grupa nego krećete odmah i ne ovisite o drugim polaznicima!

Pridružite se tisućama zadovoljnih polaznika! Nakon što završite tečaj, bit će vam izdana potvrda o dodatnom obrazovanju priznata u svim državama članicama EU te upis u E-radnu knjižicu.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA


U Zagrebu, u Badalićevoj 26a, na Trešnjevci. Od ponedjeljka do petka od 09-17 sati regularno, po potrebi i u kasnijim terminima.

Upisi su svakodnevni te ćemo Vam ponuditi termin za prvi dolazak na predavanja u najkraćem mogućem roku (unutar nekoliko dana).

Za polaznike koji nisu iz Zagreba organiziramo intenzivna predavanja po duploj satnici u danu kako bi što prije savladali gradivo. Ne morate brinuti da će vam biti prenaporno jer svi polaznici uvijek mogu ponoviti dio gradiva.

Također preporučamo smještaj u kojem inače odsjedaju naši polaznici.

Svi modeli su osigurani od strane Učilišta.

Možete plaćati gotovinski, transakcijskom uplatom na račun ili karticama na rate. Primamo kartice Privredne banke Zagreb, Zagrebačke banke i Erste banke do 24 rate (osim Maestra do 12 rata).

Po završetku edukacija dobivate upis zanimanja u radnu knjižicu i međunarodno priznatu diplomu koja vrijedi svuda u svijetu te s njom možete raditi i u inozemstvu. Možete otvoriti vlastitu firmu ili obrt te ćemo Vas rado o tome savjetovati.

Uvijek možete prekinuti edukaciju i nastaviti kada ponovno budete u mogućnosti doći na predavanja. Vaša uplata nema zastaru te se ne morate brinuti da će vam ista propasti.

Nećete ništa izgubiti ukoliko propustite predavanje jer nastavljate tamo gdje ste prošli put stali.

Edukacija pedikure - njega i održavanje stopala - Učilište Arimed

Cijena za gotovinu

Original price was: 1.390,00 €.Current price is: 1.200,00 €.

Cijena za kartice

Original price was: 1.390,00 €.Current price is: 1.200,00 €.

Galerija

Prijavite se na naš Newsletter!

Ukoliko prvi želite saznati o našim najnovijim posebnim ponudama i akcijama prijavite se!

Kontaktirajte nas za više informacija!