Search
Close this search box.

Paket depilacija

Program paketa depilacija sadrži 4 najaktualnije tehike depilacija cijelog tijela: depilacija voskom, šećernom pastom (egipatska depilacija), perlama te depilaciju koncem (threading). Kako bi se temeljito svladale, sve edukacije sastoje se od teoretskog i praktičnog dijela na modelima koji su osigurani od Arimeda.

Paket depilacija

Cijena za gotovinu:

Original price was: 1.840,00 € (13.863,48 kn).Current price is: 1.200,00 € (9.041,40 kn).

Cijena za kartice:

Original price was: 1.840,00 € (13.863,48 kn).Current price is: 1.200,00 € (9.041,40 kn).

Edukacija depilacije - Učilište Arimed

OPIS EDUKACIJE


Promotivni paket obuhvaća 4 tehnike:

DEPILACIJA PERLAMA – 460,00 €
Vosak se ne lijepi za kožu nego za dlačice, što smanjuje bol. Njezina nježna primjena je idealna za osjetljive dijelove tijela te se koristi za depilaciju pazuha i lica. Nakon depilacije nema osjećaja ljepljivosti.

DEPILACIJA ŠEĆERNOM PASTOM – EGIPATSKA DEPILACIJA-460,00 €
Jedna od najstarijih vrsta depilacije za savršeno meku i njegovanu kožu bez dlačica. Pogodna je za osobe s osjetljivom kožom, ne izaziva crvenilo, djeluje protuupalno i antialergijski. Preporučuje se za depilaciju osjetljive kože lica i prepona te kod osoba s proširenim venama. Djeluje kao blagi piling, smanjuje broj uraslih dlačica, lako skida i vrlo kratke dlačice.

DEPILACIJA VOSKOM- 460,00 €
Najjednostavnija tehnika uklanjanja dlačica, izvodi se primjenom voska u patronama. Redovitom primjenom ove metode smanjiti će se broj dlačica i njihova gustoća.

DEPILACIJA KONCEM – THREADING – 460,00 €
Izvodi brzim potezima stezanja i širenja konca te se pritom zahvaća i najsitnija dlačica koja se čupa iz korijena. Tretman je brz i efikasan, savršen je za uređivanje obrva, nausnica i dlačica na licu. Rezultati traju 4 tjedna. Tijekom postupka se ne koriste kemikalije te je postupak idealan za osobe s osjetljivom kožom.

Edukacija se sastoji od:

TEORIJSKI DIO:

  • Sastav kože
  • Faze rasta dlaka
  • Razlike između depilacije voskom (patronama), šećera i perli
  • Kontradikcije
  • Higijena i sigurnost pri izvođenju depilacije
  • Izbor pribora i preparata

 

PRAKTIČNI DIO:

  • Praktične vježbe na modelima koje osigurava Arimed – priprema kože, depilacija (noge, lice, ruke) i njega kože
  • Korekcija obrva, nadusnice i lica koncem

 

NAMJENA


Edukacija je namijenjena potpunim početnicima kao i polaznicima s iskustvom koji žele nadograditi svoje znanje.

Stalni tim stručnjaka koji se obučava više od 20 godina prilagodit će raspored edukacija prema vašim potrebama i obvezama. Program se organizira u malim grupama te ga karakterizira individualan pristup.

Naši polaznici ostaju s nama u kontaktu i nakon završene edukacije, te se uvijek mogu vratiti i ponoviti nešto od zaboravljenoga gradiva. Vaša smo podrška što dokazuju mnoge recenzije, te puno ostvarenih u ovim zanimanjima kroz više od 20 godina našeg rada.

Program je prilagođen vašim potrebama – nakon završene edukacije možete odmah početi raditi i ostvariti svoje profesionalne ciljeve. Edukacija je dinamična i uključuje puno praktičnog rada. Svi potrošni materijali i modeli osigurani su od Arimeda.

 

TRAJANJE


Tečaj traje 12 sati nastave i edukaciju je moguće savladati u najkraćem roku od 3 radna dana.

 

POČETAK PREDAVANJA


UPISI U TIJEKU! Javite se nekoliko dana prije željenog dolaska i osiguravamo vam početak predavanja u najkraćem mogućem roku! Nema čekanja do popunjavanja grupa nego krećete odmah i ne ovisite o drugim polaznicima!

Pridružite se tisućama zadovoljnih polaznika! Nakon što završite edukaciju, bit će vam izdano uvjerenje o dodatnom obrazovanju i certifikat priznat u svim državama članicama EU te upis svakog zanimanja u E-radnu knjižicu.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA


U Zagrebu, u Badalićevoj 26a, na Trešnjevci. Od ponedjeljka do petka od 09-17 sati regularno, po potrebi i u kasnijim terminima.

Upisi su svakodnevni te ćemo Vam ponuditi termin za prvi dolazak na predavanja u najkraćem mogućem roku (unutar nekoliko dana).

Za polaznike koji nisu iz Zagreba organiziramo intenzivna predavanja po duploj satnici u danu kako bi što prije savladali gradivo. Ne morate brinuti da će vam biti prenaporno jer svi polaznici uvijek mogu ponoviti dio gradiva.

Također preporučamo smještaj u kojem inače odsjedaju naši polaznici.

Svi modeli su osigurani od strane Učilišta.

Možete plaćati gotovinski, transakcijskom uplatom na račun ili karticama na rate. Primamo kartice Privredne banke Zagreb, Zagrebačke banke i Erste banke do 24 rate (osim Maestra do 12 rata).

Po završetku edukacija dobivate upis zanimanja u radnu knjižicu i međunarodno priznatu diplomu koja vrijedi svuda u svijetu te s njom možete raditi i u inozemstvu. Možete otvoriti vlastitu firmu ili obrt te ćemo Vas rado o tome savjetovati.

Uvijek možete prekinuti edukaciju i nastaviti kada ponovno budete u mogućnosti doći na predavanja. Vaša uplata nema zastaru te se ne morate brinuti da će vam ista propasti.

Nećete ništa izgubiti ukoliko propustite predavanje jer nastavljate tamo gdje ste prošli put stali.

Edukacija depilacije - Učilište Arimed

Cijena za gotovinu

Original price was: 1.840,00 € (13.863,48 kn).Current price is: 1.200,00 € (9.041,40 kn).

Cijena za kartice

Original price was: 1.840,00 € (13.863,48 kn).Current price is: 1.200,00 € (9.041,40 kn).

Galerija

Prijavite se na naš Newsletter!

Ukoliko prvi želite saznati o našim najnovijim posebnim ponudama i akcijama prijavite se!

Kontaktirajte nas za više informacija!