Oblikovanje tijela – Body Shaping

Promotivni paket Body shaping obuhvaća 6 najtraženijih tehnika za modeliranje i ručno oblikovanje tijela. Ovaj paket osobito je tražen i kao paket tretmana u ponudi kozmetičkih salona, posebno u ljetnoj sezoni.

Program je prilagođen vašim potrebama – nakon završene edukacije možete odmah početi raditi i ostvariti svoje profesionalne ciljeve. Edukacija je dinamična i uključuje puno praktičnog rada. Svi potrošni materijali i modeli osigurani su od Arimeda.

Oblikovanje tijela – Body Shaping

Cijena za gotovinu:

1.040,00  (7.835,88 kn)

Cijena za kartice:

1.040,00  (7.835,88 kn)

Edukacija oblikovanje tijela - Body Shaping - Učilište Arimed

OPIS EDUKACIJE


Promotivni paket BODY SHAPING obuhvaća 6 tehnika:

  1. PILING TIJELA510,00 € (odstranjivanje odumrlih stanica kože kružnim pokretima od stopala prema srcu, regeneracija kože koja bolje upija aktivne sastojke anticelulitnih preparata. Nakon tretmana koža je blistava, prokrvljena i glađa.
  2. LIMFNA DRENAŽA- 590,00 € (terapija pritiska na točno određene dijelove tijela, mehaničko potiskivanje nataložene međustanične tekućine. Tretmanom se potiče funkcija limfnog sustava, izlučuju se toksini i višak tekućine. Tretman se primjenjuje kod loše cirkulacije, umornih i teških nogu, problema sa venskom cirkulacijom i proširenih vena. Izuzetno koristan tretman u tretiranju celulita.)
  3. TERMO AROMA- 510,00 € (termo deka je tretman oblikovanja tijela sa efektom saune. Potiče tijelo na znojenje i izbacivanje toksina, potiče cirkulaciju, smanjuje upale, uklanja celulit i masne naslage, aktivira stanice te regulira metabolizam. Deka radi na principu grijanja infracrvenim zrakama. Prije tretmana  kožu je potrebno tretirati anticelulitnim/eteričnim uljima, kako  bi deka postigla željeni učinak.
  4. BODY WRAPPING- 510,00 € (relaksacijski tretman zamatanja tijela koje se tretiralo anticelulitnim preparatima, ubrzava izmjenu tvari u potkožnom tkivu, uklanja toksine, pospješuje cirkulaciju tijela, razgrađuje masno tkivo te potiče na mršavljenje.)
  5. ANTICELULITNA MASAŽA- 510,00 € (tretman smanjuje količinu masnih stanica, potiče cirkulaciju i detoksikaciju organizma, tijelo se rješava otpadnih tvari. Koži vraća elastičnost i podiže tonus mišića. Toplina trenja masaže razbija čvoriće i simulira protok limfe.)
  6. CUPPING-510,00€  (tehnika se izvodi posebnim vakuumskim čašama pomoću kojih se povlači i otpušta meko tkivo, opuštaju se napeti mišići, učvršćuje se koža, izvlače se toksini iz tijela i poboljšava se cirkulacija. Tretman je posebno efektan kod problema sa celulitom na nogama i bedru)

 

NAMJENA


Stalni tim stručnjaka koji se obučava više od 15 godina prilagodit će raspored edukacija prema vašim potrebama i obvezama.Program se organizira u malim grupama te ga karakterizira individualan pristup.

Naši polaznici ostaju s nama u kontaktu i nakon završene edukacije, te se uvijek mogu vratiti i ponoviti nešto od zaboravljenoga gradiva. Vaša smo podrška što dokazuju mnoge recenzije, te puno ostvarenih u ovim zanimanjima kroz 18 godina našeg rada.

Program je prilagođen vašim potrebama – nakon završene edukacije možete odmah početi raditi i ostvariti svoje profesionalne ciljeve. Edukacija je dinamična i uključuje puno praktičnog rada. Svi potrošni materijali i modeli osigurani su od Arimeda.

 

TRAJANJE


Tečaj traje 40 sati nastave i moguće ga je savladati u najkraćem roku od 5 radnih dana po intenzivnom programu.

Edukacije se održavaju individualno u jutarnjim ili popodnevnim terminima koje prilagođavamo vašem slobodnom vremenu. Za polaznike koji ne žive u Zagrebu organiziramo intenzivne seminare sa duplim satnicama!

 

POČETAK PREDAVANJA


UPISI U TIJEKU! Javite se nekoliko dana prije željenog dolaska i osiguravamo vam početak predavanja u najkraćem mogućem roku! Nema čekanja do popunjavanja grupa nego krećete odmah te ne ovisite o drugim polaznicima!

Pridružite se tisućama zadovoljnih polaznika! Nakon što završite edukaciju, bit će vam izdano uvjerenje o dodatnom obrazovanju i certifikat priznat u svim državama članicama EU te upis svakog zanimanja u E-radnu knjižicu.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA


U Zagrebu, u Badalićevoj 26a, na Trešnjevci. Od ponedjeljka do petka od 09-17 sati regularno, po potrebi i u kasnijim terminima.

Upisi su svakodnevni te ćemo Vam ponuditi termin za prvi dolazak na predavanja u najkraćem mogućem roku (unutar nekoliko dana).

Za polaznike koji nisu iz Zagreba organiziramo intenzivna predavanja po duploj satnici u danu kako bi što prije savladali gradivo. Ne morate brinuti da će vam biti prenaporno jer svi polaznici uvijek mogu ponoviti dio gradiva.

Također preporučamo smještaj u kojem inače odsjedaju naši polaznici.

Svi modeli su osigurani od strane Učilišta.

Možete plaćati gotovinski, transakcijskom uplatom na račun ili karticama na rate. Primamo kartice Privredne banke Zagreb, Zagrebačke banke i Erste banke do 24 rate (osim Maestra do 12 rata).

Po završetku edukacija dobivate upis zanimanja u radnu knjižicu i međunarodno priznatu diplomu koja vrijedi svuda u svijetu te s njom možete raditi i u inozemstvu. Možete otvoriti vlastitu firmu ili obrt te ćemo Vas rado o tome savjetovati.

Uvijek možete prekinuti edukaciju i nastaviti kada ponovno budete u mogućnosti doći na predavanja. Vaša uplata nema zastaru te se ne morate brinuti da će vam ista propasti.

Nećete ništa izgubiti ukoliko propustite predavanje jer nastavljate tamo gdje ste prošli put stali.

Edukacija oblikovanje tijela - Body Shaping - Učilište Arimed

Cijena za gotovinu

1.040,00  (7.835,88 kn)

Cijena za kartice

1.040,00  (7.835,88 kn)

Galerija

Prijavite se na naš Newsletter!

Ukoliko prvi želite saznati o našim najnovijim posebnim ponudama i akcijama prijavite se!

Kontaktirajte nas za više informacija!