Search
Close this search box.

Master Wellness Terapeut / Kozmetičar

Paket Master Wellness Terapeut sastoji se od slijedećih edukacija: medicinska i estetska pedikura, klasične ugradnje trepavica , trajni lak, depilacija (1 vrsta), klasična masaža, anticelulitna masaža, klasična maderoterapija i cupping celulita

Program je prilagođen vašim potrebama – nakon završene edukacije možete odmah početi raditi i ostvariti svoje profesionalne ciljeve. Edukacija je dinamična i uključuje puno praktičnog rada, a svi potrošni materijali i modeli osigurani su od Arimeda.

Master Wellness Terapeut / Kozmetičar

Cijena za gotovinu:

Original price was: 6.180,00 € (46.563,21 kn).Current price is: 1.750,00 € (13.185,38 kn).

Cijena za kartice:

Original price was: 6.180,00 € (46.563,21 kn).Current price is: 1.750,00 € (13.185,38 kn).

Master Wellness Terapeut - Učilište Arimed

OPIS EDUKACIJE


Promotivni paket uključuje sljedeće edukacije:

MEDICINSKA I ESTETSKA PEDIKURA –1.200,00 €
Pedikura je vrlo unosna zbog velike potrebe za zdravstvenom i estetskom njegom stopala, nevezano uz spol i godine. U našem centru imate priliku naučiti sve estetskoj i medicinskoj pedikuri kojom ćete olakšati mnoge tegobe vaših klijenata –  Savladajte njegu i održavanje stopala i imajte zanat u svojim rukama.

EKSTENZIJE TREPAVICA (BASIC 1 na 1 tehnika) 460,00 €
Edukacija ugradnje ekstenzije trepavica naučiti će vas basic  1 na 1 tehnici ugradnje trepavicaTijekom edukacije za ugradnju ekstenzija trepavica polaznici se upoznaju s materijalom i priborom za rad te detaljno prolaze kroz tehnike lijepljenja trepavica i razlike između samih ljepila. Kako bi svojim budućim klijetima omogućili što bolje iskustvo i dugotrajnije ekstenzije, polaznici uče i o fazama ispadanja prirodnih trepavica, zaštitu i radu na baby trepavicama te njezi nakon tretmana.

TRAJNI LAK – 550,00 €
Trajni lak (Soak off) ima svojstvo samoniveliranja, čime se uvelike olakšava njegova aplikacija te se sprječava odvajanje boje od plohe nokta. Ova nova vrsta proizvoda se u industriji naziva “meki gel” ili “trajni lak”. Razlog tome su njegova svojstva da se vrlo lako stapa s površinom prirodnog nokta i da garantira manju pojavu listanja, ljuštenja i pucanja boje na noktu.

DEPILACIJA (1 VRSTA) –460,00 €
Možete birati između depilacije voskom, šećernom pastom ili perlama. Sve depilacije su jednako efektivne, a kod klijenti će birati onu s kojom su prije imali najbolje iskustvo.

KLASIČNA MASAŽA -1.100,00 € 
Postoji nekoliko vrsta masaže, a najpoznatija je zasigurno klasična masaža koje je postavila temelje za ostale koje su kasnije uslijedile. Edukacija klasične masaže u teoretskom dijelu naučiti će vas sve o anatomiji i fiziologiji tijela, higijeni i profesionalnom ponašanju masera, a zatim slijedi opširan praktični rad na modelima koje Vam osiguravamo mi. Naučiti ćete kako prepoznati i zadovoljiti potrebe klijenata koji će vam se vraćati.

ANTICELULITNA MASAŽA – 850,00 €

Posebna kombinacija različitih tehnika masaže koja pospješuje uklanjanje celulita. Koriste se razni pokreti koji ne smiju biti bolni, ali moraju biti energični i brzi. Anticelulitna masaža vrlo je učinkovita u smislu eliminacije celulita kao i toniziranja, veće čvrstoće, ljepšeg sjaja kože i poboljšanja cirkulacije. Anticelulitni tretman ili ručno modeliranje tijela izvodi se posebnim tehnikama koje preoblikuju tijelo, “jahaće bokove”, stanjuju bedra i trbuh.

MADEROTERAPIJA – 710,00 € 

Maderoterapija poznata i kao terapija drvenim valjcima (tzv. ‘oklagijama’) sve je popularnija kao masažna tehnika kojom se uspješno otklanja celulit i sprječava njegova pojava. Tehnika se izvodi pomoću specijalnih masažera koji su napravljeni od prirodnog drveta, a dolaze u raznim oblicima, ovisno o području koji se tretira. Edukacija je namijenjena polaznicima s prethodnim znanjem osnova masaža.

CUPPING CELULITA – 850,00 

Tretiranje celulitom zahvaćenog područja posebnom tehnikom cupping čašicama.

 

 

NAMJENA


Edukacija je namijenjena potpunim početnicima kao i polaznicima s iskustvom koji žele nadograditi svoje znanje.

Stalni tim stručnjaka koji se obučava više od 20 godina prilagodit će raspored edukacija prema vašim potrebama i obvezama. Program se organizira u malim grupama te ga karakterizira individualan pristup.

Naši polaznici ostaju s nama u kontaktu i nakon završene edukacije, te se uvijek mogu vratiti i ponoviti nešto od zaboravljenoga gradiva. Vaša smo podrška što dokazuju mnoge recenzije, te puno ostvarenih u ovim zanimanjima kroz više od 20 godina našeg rada.

Program je prilagođen vašim potrebama – nakon završene edukacije možete odmah početi raditi i ostvariti svoje profesionalne ciljeve. Edukacija je dinamična i uključuje puno praktičnog rada. Svi potrošni materijali i modeli osigurani su od Arimeda.

 

TRAJANJE


Tečaj traje 70 – 75 sati nastave i moguće ga je savladati u najkraćem roku od 10 radnih dana.

 

POČETAK PREDAVANJA


UPISI U TIJEKU! Javite se nekoliko dana prije željenog dolaska i osiguravamo vam početak predavanja u najkraćem mogućem roku! Nema čekanja do popunjavanja grupa nego krećete odmah i ne ovisite o drugim polaznicima!

Postanite Master Wellness Terapeut – pridružite se tisućama zadovoljnih polaznika! Nakon što završite edukaciju dobijete certifikat priznat u svim državama članicama EU te upis svakog zanimanja u E-radnu knjižicu.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA


U Zagrebu, u Badalićevoj 26a, na Trešnjevci. Od ponedjeljka do petka od 09-17 sati regularno, po potrebi i u kasnijim terminima.

Upisi su svakodnevni te ćemo Vam ponuditi termin za prvi dolazak na predavanja u najkraćem mogućem roku (unutar nekoliko dana).

Za polaznike koji nisu iz Zagreba organiziramo intenzivna predavanja po duploj satnici u danu kako bi što prije savladali gradivo. Ne morate brinuti da će vam biti prenaporno jer svi polaznici uvijek mogu ponoviti dio gradiva.

Također preporučamo smještaj u kojem inače odsjedaju naši polaznici.

Svi modeli su osigurani od strane Učilišta.

Možete plaćati gotovinski, transakcijskom uplatom na račun ili karticama na rate. Primamo kartice Privredne banke Zagreb, Zagrebačke banke i Erste banke do 24 rate (osim Maestra do 12 rata).

Po završetku edukacija dobivate upis zanimanja u radnu knjižicu i međunarodno priznatu diplomu koja vrijedi svuda u svijetu te s njom možete raditi i u inozemstvu. Možete otvoriti vlastitu firmu ili obrt te ćemo Vas rado o tome savjetovati.

Uvijek možete prekinuti edukaciju i nastaviti kada ponovno budete u mogućnosti doći na predavanja. Vaša uplata nema zastaru te se ne morate brinuti da će vam ista propasti.

Nećete ništa izgubiti ukoliko propustite predavanje jer nastavljate tamo gdje ste prošli put stali.

Master Wellness Terapeut - Učilište Arimed

Cijena za gotovinu

Original price was: 6.180,00 € (46.563,21 kn).Current price is: 1.750,00 € (13.185,38 kn).

Cijena za kartice

Original price was: 6.180,00 € (46.563,21 kn).Current price is: 1.750,00 € (13.185,38 kn).

Galerija

Prijavite se na naš Newsletter!

Ukoliko prvi želite saznati o našim najnovijim posebnim ponudama i akcijama prijavite se!

Kontaktirajte nas za više informacija!