Search
Close this search box.

Master Makeup

Promotivni paket Master makeup sastoji se od 5 edukacija: profesionalni vizažist, ekstenzije trepavica (klasične, ruski volumen 2-6D, blooming i rainbow tehnika ), trajni lak i manikura (strojna i ručna), brow lift (keratinsko podizanje obrva) i HD obrve (threading i kana).Polaznicima pruža kompletnu obuku kako bi postali konkurentni na tržištu rada te kako bi se zaposlili na željenim radnim mjestima.

Master Makeup

Cijena za gotovinu:

Original price was: 2.990,00 €.Current price is: 1.520,00 €.

Cijena za kartice:

Original price was: 2.990,00 €.Current price is: 1.520,00 €.

Program Master makeup sastoji se od 5 edukacija:

PROFESIONALNI VIZAŽIST – 960,00 €
Program za profesionalnog vizažista naučiti će vas kako zaraditi dobar novac i kako pokrenuti vlastiti posao. Naučit ćete kako primijeniti profesionalnu šminku, a vaši zadovoljni klijenti preporučit će vas drugim zainteresiranim klijentima. Arimed  pruža svojim polaznicima proizvode šminke poznatih marki, kao što su MAC, Kryolan, Dior, Chanel, Morphe, Zoeva i drugi, kojima se mogu koristiti, upoznati i raditi s njima. Polaznici su također educirani o profesionalnom i odgovornom pristupu primjeni make-upa.

EKSTENZIJE TREPAVICA –  ( klasične, ruski volumen 2-6D, blooming i rainbow tehnika) – 920,00 €
Edukacija ugradnje ekstenzije trepavica naučiti će vas tehnici  1 na 1 ( klasična ugradnja ), ruski volumen (2-6D), blooming i rainbow tehnici . Tijekom edukacije za ugradnju ekstenzija trepavica polaznici se upoznaju s materijalom i priborom za rad te detaljno prolaze kroz tehnike lijepljenja trepavica i razlike između samih ljepila. Kako bi svojim budućim klijetima omogućili što bolje iskustvo i dugotrajnije ekstenzije, polaznici uče i o fazama ispadanja prirodnih trepavica, zaštitu i radu na baby trepavicama te njezi nakon tretmana.

TRAJNI LAK I MANIKURA – 550,00 €
Trajni lak (Soak off) ima svojstvo samoniveliranja, čime se uvelike olakšava njegova aplikacija te se sprječava odvajanje boje od plohe nokta. Ova nova vrsta proizvoda se u industriji naziva “meki gel” ili “trajni lak”. Razlog tome su njegova svojstva da se vrlo lako stapa s površinom prirodnog nokta i da garantira manju pojavu listanja, ljuštenja i pucanja boje na noktu.

Manikura je postupak njege i oblikovanja prirodnih noktiju, a u našem centru uči se na dva načina – ručno i strojno. Pod strojnu manikuru podrazumijeva se rad s brusilicom koja imitira rašpicu za nokte. Uz oblikovanje, radi se i na otklanjanju kožice i njezi uljima. Prije svakog postupka ugradnje noktiju ili trajnog laka potrebno je prethodno napraviti ručnu ili strojnu manikuru noktiju.  Na edukaciji ćete naučiti raditi ručnu, strojnu, combi i japansku manikuru. Također ćete savladati ojačavanje prirodnog nokta gradivnim trajnim lakom (elastična baza)

BROW  LIFT – Keratinsko podizanje obrva- 560,00 €
Brow Lift je novi hit tretman za podizanje prirodnih obrva koje postaju uredne, guste i oblikovanije. Obrve se njeguju vitaminima, keratinom i proteinima te sam tretman ne uništava prirodne obrve. Prirodan, zaglađeni look traje 2-3 mjeseca.

HD OBRVE (Threading i kana) – 560,00 €

HD obrve sadrže u sebi objedinjuju dvije zasebne edukacije: čupanje obrva koncem i bojanje obrva kanom. Na edukaciji ćete naučiti sve, od mjerenja idealnog oblika obrva tehnikom zlatnog reza, komunikacije i konzultacije sa klijentom, pravilne pripreme, uklanjanja dlačica koncem i specijalnim pincetama, odabira odgovarajuće boje i bojanja obrva do fiksiranja i završnog uređivanja prirodnih dlačica.

 

NAMJENA


Edukacija je namijenjena potpunim početnicima kao i polaznicima s iskustvom koji žele nadograditi svoje znanje.

Stalni tim stručnjaka koji se obučava više od 20 godina prilagodit će raspored edukacija prema vašim potrebama i obvezama. Program se organizira u malim grupama te ga karakterizira individualan pristup.

Naši polaznici ostaju s nama u kontaktu i nakon završene edukacije, te se uvijek mogu vratiti i ponoviti nešto od zaboravljenoga gradiva. Vaša smo podrška što dokazuju mnoge recenzije, te puno ostvarenih u ovim zanimanjima kroz više od 20 godina našeg rada.

Program je prilagođen vašim potrebama – nakon završene edukacije možete odmah početi raditi i ostvariti svoje profesionalne ciljeve. Edukacija je dinamična i uključuje puno praktičnog rada. Svi potrošni materijali i modeli osigurani su od Arimeda.

 

TRAJANJE


Tečaj traje 55-60 sati nastave i moguće ga je savladati u najkraćem roku od 8 dana ( 3 radna dana i 4 dana vikenda-šminkanje).

 

POČETAK PREDAVANJA

UPISI U TIJEKU! Javite se nekoliko dana prije željenog dolaska i osiguravamo vam početak predavanja u najkraćem mogućem roku! Nema čekanja do popunjavanja grupa nego krećete odmah i ne ovisite o drugim polaznicima!

 

Upisi za Master makeup su u tijeku – Pridružite se tisućama zadovoljnih polaznika! Nakon što završite edukaciju dobijete certifikat priznat u svim državama članicama EU te upis svakog zanimanja u E-radnu knjižicu.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA


U Zagrebu, u Badalićevoj 26a, na Trešnjevci. Od ponedjeljka do petka od 09-17 sati regularno, po potrebi i u kasnijim terminima.

Upisi su svakodnevni te ćemo Vam ponuditi termin za prvi dolazak na predavanja u najkraćem mogućem roku (unutar nekoliko dana).

Za polaznike koji nisu iz Zagreba organiziramo intenzivna predavanja po duploj satnici u danu kako bi što prije savladali gradivo. Ne morate brinuti da će vam biti prenaporno jer svi polaznici uvijek mogu ponoviti dio gradiva.

Također preporučamo smještaj u kojem inače odsjedaju naši polaznici.

Svi modeli su osigurani od strane Učilišta.

Možete plaćati gotovinski, transakcijskom uplatom na račun ili karticama na rate. Primamo kartice Privredne banke Zagreb, Zagrebačke banke i Erste banke do 24 rate (osim Maestra do 12 rata).

Po završetku edukacija dobivate upis zanimanja u radnu knjižicu i međunarodno priznatu diplomu koja vrijedi svuda u svijetu te s njom možete raditi i u inozemstvu. Možete otvoriti vlastitu firmu ili obrt te ćemo Vas rado o tome savjetovati.

Uvijek možete prekinuti edukaciju i nastaviti kada ponovno budete u mogućnosti doći na predavanja. Vaša uplata nema zastaru te se ne morate brinuti da će vam ista propasti.

Nećete ništa izgubiti ukoliko propustite predavanje jer nastavljate tamo gdje ste prošli put stali.

Cijena za gotovinu

Original price was: 2.990,00 €.Current price is: 1.520,00 €.

Cijena za kartice

Original price was: 2.990,00 €.Current price is: 1.520,00 €.

Galerija

Prijavite se na naš Newsletter!

Ukoliko prvi želite saznati o našim najnovijim posebnim ponudama i akcijama prijavite se!

Kontaktirajte nas za više informacija!