Search
Close this search box.

Master Beauty stilist

Master Beauty Stilist program osmišljen je sukladno potrebama tržišta, a cilj je polaznike obučiti za radna mjesta u beauty industriji. Program sadrži 5 edukacija: profesionalni vizažist, ekstenzije trepavica, bojanje obrva kanom, threading (depilacija koncem), Master Nails (ugradnja, geliranje i ukrašavanje noktiju).

Master Beauty stilist

Cijena za gotovinu:

Original price was: 3.020,00 €.Current price is: 1.840,00 €.

Cijena za kartice:

Original price was: 3.020,00 €.Current price is: 1.840,00 €.

Master Beauty stilist - Učilište Arimed

OPIS EDUKACIJE


Obrazovni paket za Master Beauty Stilista sastoji se od 5 edukacija:

PROFESIONALNI VIZAŽIST – 960,00 €
Program za profesionalnog vizažista naučiti će vas kako zaraditi dobar novac i kako pokrenuti vlastiti posao. Naučit ćete kako primijeniti profesionalnu šminku, a vaši zadovoljni klijenti preporučit će vas drugim zainteresiranim klijentima. Arimed pruža svojim polaznicima proizvode šminke poznatih marki, kao što su MAC, Kryolan, Dior, Chanel, Morphe, Zoeva i drugi, kojima se mogu koristiti, upoznati i raditi s njima. Polaznici su također educirani o profesionalnom i odgovornom pristupu primjeni make-upa.

EKSTENZIJE TREPAVICA – BASIC (1 na 1 tehnika)  – 460,00 €
Edukacija ugradnje ekstenzije trepavica naučit će vas klasičnoj, 1 na 1  ugradnji trepavica. Tijekom edukacije za ugradnju ekstenzija trepavica polaznici se upoznaju s materijalom i priborom za rad te detaljno prolaze kroz tehnike lijepljenja trepavica i razlike između samih ljepila. Kako bi svojim budućim klijetima omogućili što bolje iskustvo i dugotrajnije ekstenzije, polaznici uče i o fazama ispadanja prirodnih trepavica, zaštitu i radu na baby trepavicama te njezi nakon tretmana.

BOJANJE OBRVA KANOM – 330,00 €
Bojanje obrva kanom je novi hit tretman koji obrvama pruža volumen i intenzivnu boju, pomaže u obnavljanju slabih i oštećenih dlačica. Kombinacija biljnih sastojaka omogućava da boja ostane na obrvama i do 6 tjedana.

THREADING – Depilacija koncem – 310,00 €
Threading – čupanje i oblikovanje  koncem. Threading je drevna metoda uklanjanja dlaka koji je nastao u Indiji, srednjem i dalekom istoku, te je trenutno jedan od najpopularnijih i najtraženijih tretmana u zapadnim zemljama. Za razliku od čupanja pincetom, uklanja dlačice jednom čistom linijom i čupa više dlačica odjednom, te tako puno brže, lakše, bezbolnije i bez iritacije kože dolazimo do željenih rezultata.

MASTER NAILS – MANIKURA, UGRADNJA NOKTIJU I TRAJNI LAK – 960,00 €
Master Nails program naučiti će vas sve o ugradnji i geliranju noktiju. Na edukaciji se uče sve metode ugradnje (na tipse, na šablone i gelom) te oblikovanje u badem, stilleto, balerina i druge oblike. Edukacija uključuje i trajni lak koji je danas sve traženiji u salonima zbog jednostavnosti primjene i dugotrajnosti. Osim ukrašavanja gelom i lakovima, uči se i Babyboomer tehnika te Cat-eye efekt.

 

NAMJENA


Edukacija je namijenjena potpunim početnicima kao i polaznicima s iskustvom koji žele nadograditi svoje znanje.

Stalni tim stručnjaka koji se obučava više od 20 godina prilagodit će raspored edukacija prema vašim potrebama i obvezama. Program se organizira u malim grupama te ga karakterizira individualan pristup.

Naši polaznici ostaju s nama u kontaktu i nakon završene edukacije, te se uvijek mogu vratiti i ponoviti nešto od zaboravljenoga gradiva. Vaša smo podrška što dokazuju mnoge recenzije, te puno ostvarenih u ovim zanimanjima kroz više od 20 godina našeg rada.

Program je prilagođen vašim potrebama – nakon završene edukacije možete odmah početi raditi i ostvariti svoje profesionalne ciljeve. Edukacija je dinamična i uključuje puno praktičnog rada. Svi potrošni materijali i modeli osigurani su od Arimeda.

 

TRAJANJE


Tečaj traje 70 sati nastave i moguće ga je savladati u najkraćem roku od 9 dana ( 5 radnih dana i 4 dana vikenda).

 

POČETAK PREDAVANJA


UPISI U TIJEKU! Javite se nekoliko dana prije željenog dolaska i osiguravamo vam početak predavanja u najkraćem mogućem roku! Nema čekanja do popunjavanja grupa nego krećete odmah i ne ovisite o drugim polaznicima!

Upisi za Master Beauty Stiliste su u tijeku – Pridružite se tisućama zadovoljnih polaznika! Nakon što završite edukaciju dobijete certifikat priznat u svim državama članicama EU te upis svakog zanimanja u E-radnu knjižicu.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA


U Zagrebu, u Badalićevoj 26a, na Trešnjevci. Od ponedjeljka do petka od 09-17 sati regularno, po potrebi i u kasnijim terminima.

Upisi su svakodnevni te ćemo Vam ponuditi termin za prvi dolazak na predavanja u najkraćem mogućem roku (unutar nekoliko dana).

Za polaznike koji nisu iz Zagreba organiziramo intenzivna predavanja po duploj satnici u danu kako bi što prije savladali gradivo. Ne morate brinuti da će vam biti prenaporno jer svi polaznici uvijek mogu ponoviti dio gradiva.

Također preporučamo smještaj u kojem inače odsjedaju naši polaznici.

Svi modeli su osigurani od strane Učilišta.

Možete plaćati gotovinski, transakcijskom uplatom na račun ili karticama na rate. Primamo kartice Privredne banke Zagreb, Zagrebačke banke i Erste banke do 24 rate (osim Maestra do 12 rata).

Po završetku edukacija dobivate upis zanimanja u radnu knjižicu i međunarodno priznatu diplomu koja vrijedi svuda u svijetu te s njom možete raditi i u inozemstvu. Možete otvoriti vlastitu firmu ili obrt te ćemo Vas rado o tome savjetovati.

Uvijek možete prekinuti edukaciju i nastaviti kada ponovno budete u mogućnosti doći na predavanja. Vaša uplata nema zastaru te se ne morate brinuti da će vam ista propasti.

Nećete ništa izgubiti ukoliko propustite predavanje jer nastavljate tamo gdje ste prošli put stali.

Master Beauty stilist - Učilište Arimed

Cijena za gotovinu

Original price was: 3.020,00 €.Current price is: 1.840,00 €.

Cijena za kartice

Original price was: 3.020,00 €.Current price is: 1.840,00 €.

Galerija

Prijavite se na naš Newsletter!

Ukoliko prvi želite saznati o našim najnovijim posebnim ponudama i akcijama prijavite se!

Kontaktirajte nas za više informacija!