Search
Close this search box.

Maser arometerapeut

Tečaj za Masera Aromaterapeuta sadrži 6 tehnika masaža (klasična masaža, limfna drenaža, prenatalna masaža, raindrop i vitaflex, anticelulitna masaža i cupping), a mogu upisati početnici bez prethodnog znanja i oni koji žele svoje znanje usavršiti. Kroz prvu edukaciju klasične masaže početnici svladavaju osnove te kreću na zahtjevnije tehnike koje su specijalizirane za određene dijelove tijela i tegoba.

Maser arometerapeut

Cijena za gotovinu:

Original price was: 5.600,00 €.Current price is: 1.580,00 €.

Cijena za kartice:

Original price was: 5.600,00 €.Current price is: 1.580,00 €.

Edukacija Maser Aromaterapeut - Učilište Arimed

OPIS EDUKACIJE


Tečaj  obuhvaća 6 tehnika:

1. KLASIČNA  MASAŽA – 1.100,00 €

Postoji nekoliko vrsta masaže, a najpoznatija je zasigurno klasična masaža koja je postavila temelje za ostale koje su kasnije uslijedile. Edukacija klasične masaže u teoretskom dijelu naučit će vas sve o anatomiji i fiziologiji tijela, higijeni i profesionalnom ponašanju masera, a zatim slijedi opširan praktični rad na modelima koje osigurava Arimed. Naučit ćete kako prepoznati i zadovoljiti potrebe klijenata koji će vam se vraćati te dobiti osnove masaže koje će vam poslužiti kao idealna podloga za nastavak edukacija.

2. LIMFNA DRENAŽA – 1.100,00 €

Limfna drenaža je jedinstvena tehnika za održavanje i poboljšanje psihičkog zdravlja i lijepog izgleda. Uklanja stres i relaksira. Osnovna svrha joj je uspostavljanje ravnoteže između tekućina u organizmu. Uveo ju je Vodder početkom 20. stoljeća s ciljem da poveća protok limfe, a time posredno i poboljša imunitet organizma. Odvode se i neutraliziraju štetne tvari iz organizma. Odlično se može kombinirati s aromaterapijom i anticelulitnim tretmanima, mršavljenjem, fizikalnim terapijama i postoperativnom njegom.

3. PRENATAL MASAŽA – 850,00 €

Posebno razvijena tehnika masaže prilagođena trudnicama i njihovom jedinstvenom stanju. Masaža tijekom trudnoće je terapeutski rad usmjeren na posebne potrebe trudnica s obzirom na promjene koje njeno tijelo prolazi, unaprjeđivanje njihovog zdravlja kao i zdravlja još  nerođenog djeteta.

4. RAINDROP i VITAFLEX – 850,00 €

Tehnika masaže koja kombinira aromaterapiju i refleksologiju. Raindrop tehnika, što znači tehnika kišnih kapi, zbog svoje iznimne jednostavnosti primjene i efikasnosti daje izvrsne rezultate na tjelesnoj i energetskoj razini. Holistička metoda koja pomaže tijelu da ispuni nepravilnosti kralježnice, snažno podržava imuni sistem organizma i jača ga, rješava velik broj skolioza i kitoza.

5. ANTICELULITNA MASAŽA – 850,00 €

Posebna kombinacija različitih tehnika masaže koja pospješuje uklanjanje celulita. Koriste se razni pokreti koji ne smiju biti bolni, ali moraju biti energični i brzi. Anticelulitna masaža vrlo je učinkovita u smislu eliminacije celulita kao i toniziranja, veće čvrstoće, ljepšeg sjaja kože i poboljšanja cirkulacije.

6. GRATIS – CUPPING TEHNIKA – 850,00 €|

Tehnika koja vuče svoje kamenje iz tradicionalne kineske medicine, kroz povlačenje i opuštanje mekog tkiva putem čaša opušta napete mišiće, učvršćuje kožu, izvlači toksine iz tijela i poboljšava se cirkulacija krvi. Može se odlično kombinirati s medicinskim masažama i anticelulitnim programima. Osim na tijelu može se koristiti i na licu, kao zasebni tretman ili sastavni dio tretmana na licu.

Predavanja se sastoje od teorijskog i praktičnog dijela

TEORIJSKI DIO:

 • Osnove anatomije i fiziologije
 • Osnove dermatologije
 • Limfni sustav
 • Limfni edemi i organi
 • Osnovni pokreti u limfnoj drenaži
 • Uvod u celulit (stupnjevi celulita, nastanak, otklanjanje, odabir preparata)
 • Uvod u eterična ulja
 • Priprema i njega trudnice
 • Izgled i profesionalnost masera
 • Higijena prostora i pribora
 • Indikacije i kontradikcije kod primjene masažnih tehnika
 • Poslovni bonton i komunikacija s klijentima

 

PRAKTIČNI DIO:

 • Prepoznavanje potreba klijenata
 • Hvatovi u masaži i držanje masera
 • Praktični rad i vježbe tehnika na modelima koje osigurava Arimed
 • Završna provjera stečenih znanja

 

NAMJENA


Edukacija je namijenjena potpunim početnicima kao  i maserima s iskustvom.

Stalni tim stručnjaka koji se obučava više od 20 godina prilagodit će raspored edukacija prema vašim potrebama i obvezama. Program se organizira u malim grupama te ga karakterizira individualan pristup.

Naši polaznici ostaju s nama u kontaktu i nakon završene edukacije, te se uvijek mogu vratiti i ponoviti nešto od zaboravljenoga gradiva. Vaša smo podrška što dokazuju mnoge recenzije, te puno ostvarenih u ovim zanimanjima kroz više od 20 godina našeg rada.

Program je prilagođen vašim potrebama – nakon završene edukacije možete odmah početi raditi i ostvariti svoje profesionalne ciljeve. Edukacija je dinamična i uključuje puno praktičnog rada. Svi potrošni materijali i modeli osigurani su od Arimeda.

 

TRAJANJE


Tečaj traje 48-50 sati nastave i moguće ga je savladati u najkraćem roku od 7 radnih dana po intenzivnom programu.

POČETAK PREDAVANJA


 UPISI U TIJEKU! Javite se nekoliko dana prije željenog dolaska i osiguravamo vam početak predavanja u najkraćem mogućem roku! Nema čekanja do popunjavanja grupa nego krećete odmah i ne ovisite o drugim polaznicima!

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA


U Zagrebu, u Badalićevoj 26a, na Trešnjevci. Od ponedjeljka do petka od 09-17 sati regularno, po potrebi i u kasnijim terminima.

Upisi su svakodnevni te ćemo Vam ponuditi termin za prvi dolazak na predavanja u najkraćem mogućem roku (unutar nekoliko dana).

Za polaznike koji nisu iz Zagreba organiziramo intenzivna predavanja po duploj satnici u danu kako bi što prije savladali gradivo. Ne morate brinuti da će vam biti prenaporno jer svi polaznici uvijek mogu ponoviti dio gradiva.

Također preporučamo smještaj u kojem inače odsjedaju naši polaznici.

Svi modeli su osigurani od strane Učilišta.

Možete plaćati gotovinski, transakcijskom uplatom na račun ili karticama na rate. Primamo kartice Privredne banke Zagreb, Zagrebačke banke i Erste banke do 24 rate (osim Maestra do 12 rata).

Po završetku edukacija dobivate upis zanimanja u radnu knjižicu i međunarodno priznatu diplomu koja vrijedi svuda u svijetu te s njom možete raditi i u inozemstvu. Možete otvoriti vlastitu firmu ili obrt te ćemo Vas rado o tome savjetovati.

Uvijek možete prekinuti edukaciju i nastaviti kada ponovno budete u mogućnosti doći na predavanja. Vaša uplata nema zastaru te se ne morate brinuti da će vam ista propasti.

Nećete ništa izgubiti ukoliko propustite predavanje jer nastavljate tamo gdje ste prošli put stali.

Edukacija Maser Aromaterapeut - Učilište Arimed

Cijena za gotovinu

Original price was: 5.600,00 €.Current price is: 1.580,00 €.

Cijena za kartice

Original price was: 5.600,00 €.Current price is: 1.580,00 €.

Galerija

Prijavite se na naš Newsletter!

Ukoliko prvi želite saznati o našim najnovijim posebnim ponudama i akcijama prijavite se!

Kontaktirajte nas za više informacija!