Search
Close this search box.

Luksuzni program za lice

Luksuzni program za lice sastoji se od više atraktivnih programa edukacija kojima zaokružujemo potpunu njegu i održavanje ljepote lica. Edukacije su slijedeće: mezoterapija, njega lica – lifting, oblikovanje obrva – zlatni rez, threading – depilacija koncem, depilacija toplim šećerom i akupresura lica.

Luksuzni program za lice

Cijena za gotovinu:

780,00  (5.876,91 kn)

Cijena za kartice:

780,00  (5.876,91 kn)

Edukacija luksuzni program za lice - Učilište Arimed

OPIS EDUKACIJE


Luksuzni program za lice se sastoji od 6 edukacija:

1. MEZOTERAPIJA DERMAROLLEROM – Anti-age tretman koji rješava razne estetske i medicinske nedostatke kože.

2. NJEGA LICA – Posebne tehnike masaže lica s drenažnim efektom. Naučite prepoznati tip kože i odabrati pravilne preparate za svoje klijente.

3. LIFTING LICA – Naučite primijeniti tehnike za zatezanje i povećanje elastičnosti kože lica.

4. OBLIKOVANJE OBRVA – Zlatni rez – Posebne tehnike mjerenja oblika obrva prema obliku lica na principu zlatnog reza koji je drevna mjera za ljepotu i savršenstvo.

5. THREADING – Depilacija koncem – Drevna metoda uklanjanja dlačica i oblikovanja obrva. Za razliku od čupanja pincetom, threading obrve uklanja dlačice jednom čistom linijom i čupka ih sve odjednom. Uz obrve možete uklanjati dlačice na nadusnicama, bradi pa i cijelom tijelu. Koristi se poseban konac koji svojom tehnikom čupa dlačice iz korijena.

6. DEPILACIJA LICA TOPLIM ŠEĆEROM – Tehnika depilacije koja je sastavni dio svakog tretmana lica. Najčešće se izvodi na bradi, nadusnicama i obrvama.

 

NAMJENA


Edukacija je namijenjena potpunim početnicima kao i polaznicima s prethodnim iskustvom koji žele obogatiti svoje znanje.

Stalni tim stručnjaka koji se obučava više od 20 godina prilagodit će raspored edukacija prema vašim potrebama i obvezama. Program se organizira u malim grupama te ga karakterizira individualan pristup.

Naši polaznici ostaju s nama u kontaktu i nakon završene edukacije, te se uvijek mogu vratiti i ponoviti nešto od zaboravljenoga gradiva. Vaša smo podrška što dokazuju mnoge recenzije, te puno ostvarenih u ovim zanimanjima kroz više od 20 godina našeg rada.

Program je prilagođen vašim potrebama – nakon završene edukacije možete odmah početi raditi i ostvariti svoje profesionalne ciljeve. Edukacija je dinamična i uključuje puno praktičnog rada. Svi potrošni materijali i modeli osigurani su od Arimeda.

TRAJANJE


Tečaj traje 18-20 sati nastave i moguće ga je savladati u najkraćem roku od 3 radna dana po intenzivnom programu.

 

POČETAK PREDAVANJA


UPISI U TIJEKU! Javite se nekoliko dana prije željenog dolaska i osiguravamo vam početak predavanja u najkraćem mogućem roku! Nema čekanja do popunjavanja grupa nego krećete odmah i ne ovisite o drugim polaznicima!

Luksuzni program za lice sastoji se od više atraktivnih programa edukacija kojima zaokružujemo potpunu njegu i održavanje ljepote lica.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA


U Zagrebu, u Badalićevoj 26a, na Trešnjevci. Od ponedjeljka do petka od 09-17 sati regularno, po potrebi i u kasnijim terminima.

Upisi su svakodnevni te ćemo Vam ponuditi termin za prvi dolazak na predavanja u najkraćem mogućem roku (unutar nekoliko dana).

Za polaznike koji nisu iz Zagreba organiziramo intenzivna predavanja po duploj satnici u danu kako bi što prije savladali gradivo. Ne morate brinuti da će vam biti prenaporno jer svi polaznici uvijek mogu ponoviti dio gradiva.

Također preporučamo smještaj u kojem inače odsjedaju naši polaznici.

Svi modeli su osigurani od strane Učilišta.

Možete plaćati gotovinski, transakcijskom uplatom na račun ili karticama na rate. Primamo kartice Privredne banke Zagreb, Zagrebačke banke i Erste banke do 24 rate (osim Maestra do 12 rata).

Po završetku edukacija dobivate upis zanimanja u radnu knjižicu i međunarodno priznatu diplomu koja vrijedi svuda u svijetu te s njom možete raditi i u inozemstvu. Možete otvoriti vlastitu firmu ili obrt te ćemo Vas rado o tome savjetovati.

Uvijek možete prekinuti edukaciju i nastaviti kada ponovno budete u mogućnosti doći na predavanja. Vaša uplata nema zastaru te se ne morate brinuti da će vam ista propasti.

Nećete ništa izgubiti ukoliko propustite predavanje jer nastavljate tamo gdje ste prošli put stali.

Edukacija luksuzni program za lice - Učilište Arimed

Cijena za gotovinu

780,00  (5.876,91 kn)

Cijena za kartice

780,00  (5.876,91 kn)

Galerija

Prijavite se na naš Newsletter!

Ukoliko prvi želite saznati o našim najnovijim posebnim ponudama i akcijama prijavite se!

Kontaktirajte nas za više informacija!