Search
Close this search box.

Lifting Mezoterapija dermarollerom

Edukacija za tretman liftinga dermarollerom omogućuje ručno i mehaničko modeliranje lica, obradu sa specifičnom kozmetikom za pomlađivanje. Tečaj se organizira u malim grupama te ga karakterizira invidualan pristup.

Lifting Mezoterapija dermarollerom

Cijena za gotovinu:

550,00  (4.143,98 kn)

Cijena za kartice:

550,00  (4.143,98 kn)

Edukacija Lifting Mezoterapija dermarollerom - Učilište Arimed

OPIS EDUKACIJE


Program se sastoji od:

  • Uvod u anatomiju lica
  • Uvod u sastav kože
  • Teorijski uvod u tretman dermarollerom
  • Prepoznavanje i razlikovanje vrsta dermarollera
  • Higijena i pristup klijentima
  • Praktični rad na modelima osiguranim od Arimeda

 

Njega lica – lifting – ručno i mehaničko modeliranje lica, obrada sa specifičnom kozmetikom za pomlađivanje. Tečaj se organizira u malim grupama te ga karakterizira invidualan pristup.

Mezoterapija – metoda kojom se uz pomoć igle u gornje slojeve kože (epidermis) apliciraju aktivni sastojci: vitamini, hijaluronska kiselina, antioksidansi, tvari za izbjeljivanje… Može se provoditi sa Dermarollerom ili aparatom za mezoterapiju na principu ultrazvuka.

Dermaroller – valjak sa medicinskim mikroiglicama koji stimulira proizvodnju kolagena te vidljivo poboljšava izgled i tonus kože. Regenerira i potiče proizvodnju novog tkiva i poboljšava prokrvljenost kože, uklanja manje i veće bore, ožiljke od akni, strije, hiperpigmentaciju… Rolanjem iglica po koži otvaramo kanaliće putem kojih će aktivna tvar iz seruma prodrijeti i do 70% bolje.

 

NAMJENA


Edukacija je namijenjena potpunim početnicima kao  i kozmetičarima s iskustvom.

Stalni tim stručnjaka koji se obučava više od 20 godina prilagodit će raspored edukacija prema vašim potrebama i obvezama. Program se organizira u malim grupama te ga karakterizira individualan pristup.

Naši polaznici ostaju s nama u kontaktu i nakon završene edukacije, te se uvijek mogu vratiti i ponoviti nešto od zaboravljenoga gradiva. Vaša smo podrška što dokazuju mnoge recenzije, te puno ostvarenih u ovim zanimanjima kroz više od 20 godina našeg rada.

Program je prilagođen vašim potrebama – nakon završene edukacije možete odmah početi raditi i ostvariti svoje profesionalne ciljeve. Edukacija je dinamična i uključuje puno praktičnog rada. Svi potrošni materijali i modeli osigurani su od Arimeda.

 

TRAJANJE


Tečaj traje 5 sati nastave i moguće ga je savladati u najkraćem roku od jednog dana.

 

POČETAK PREDAVANJA


UPISI U TIJEKU! Javite se nekoliko dana prije željenog dolaska i osiguravamo vam početak predavanja u najkraćem mogućem roku! Nema čekanja do popunjavanja grupa nego krećete odmah i ne ovisite o drugim polaznicima!

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA


U Zagrebu, u Badalićevoj 26a, na Trešnjevci. Od ponedjeljka do petka od 09-17 sati regularno, po potrebi i u kasnijim terminima.

Upisi su svakodnevni te ćemo Vam ponuditi termin za prvi dolazak na predavanja u najkraćem mogućem roku (unutar nekoliko dana).

Za polaznike koji nisu iz Zagreba organiziramo intenzivna predavanja po duploj satnici u danu kako bi što prije savladali gradivo. Ne morate brinuti da će vam biti prenaporno jer svi polaznici uvijek mogu ponoviti dio gradiva.

Također preporučamo smještaj u kojem inače odsjedaju naši polaznici.

Svi modeli su osigurani od strane Učilišta.

Možete plaćati gotovinski, transakcijskom uplatom na račun ili karticama na rate. Primamo kartice Privredne banke Zagreb, Zagrebačke banke i Erste banke do 24 rate (osim Maestra do 12 rata).

Po završetku edukacija dobivate upis zanimanja u radnu knjižicu i međunarodno priznatu diplomu koja vrijedi svuda u svijetu te s njom možete raditi i u inozemstvu. Možete otvoriti vlastitu firmu ili obrt te ćemo Vas rado o tome savjetovati.

Uvijek možete prekinuti edukaciju i nastaviti kada ponovno budete u mogućnosti doći na predavanja. Vaša uplata nema zastaru te se ne morate brinuti da će vam ista propasti.

Nećete ništa izgubiti ukoliko propustite predavanje jer nastavljate tamo gdje ste prošli put stali.

Edukacija Lifting Mezoterapija dermarollerom - Učilište Arimed

Cijena za gotovinu

550,00  (4.143,98 kn)

Cijena za kartice

550,00  (4.143,98 kn)

Galerija

Prijavite se na naš Newsletter!

Ukoliko prvi želite saznati o našim najnovijim posebnim ponudama i akcijama prijavite se!

Kontaktirajte nas za više informacija!