Search
Close this search box.

Kozmetičar za lice – prošireni paket

Kozmetičar za lice – prošireni paket sastoji se od više atraktivnih programa edukacija kojima zaokružujemo potpunu njegu i održavanje ljepote lica uz učinak liftinga lica. Pružite svojim klijentima jedinstvenu i kompletnu uslugu i budite konkurentni na tržištu. Ovaj popularni paket sadrži: pripremu i njegu lica, manualni lifting lica, maderoterapiju lica, gua sha, mezoterapiju dermarolerom, akupresuru lica, limfnu drenažu lica, tretman ultrazvučnom špatulom i tretman visokom frekvencijom.

Kozmetičar za lice – prošireni paket

Cijena za gotovinu:

Original price was: 2.670,00 €.Current price is: 1.600,00 €.

Cijena za kartice:

Original price was: 2.670,00 €.Current price is: 1.600,00 €.

 OPIS EDUKACIJE

 

Paket se sastoji od slijedećih edukacija:

 

1. NJEGA I LIFTING LICA- Tehnike zatezanja i pomlađivanja lica te povećanja elastičnosti kože. Odabir adekvatne njege ovisno o tipu kože i prisutnoj problematici.

2. MADEROTERAPIJA LICA Naučite jednu od najpopularnijih masažnih tehnika na licu koja se izvodi pomoću specijalnih masažera koji su napravljeni od prirodnog drveta, a dolaze u raznim oblicima ovisno o području koje se tretira. Naučite kako uz pomoć maderoterapije vašim budućim klijentima osigurati zategnutu, elastičnu i glatku kožu.

3. GUA SHA MASAŽA – Posebna masažna tehnika tradicionalne kineske medicine s višestrukim zdravstvenim učincima poput poboljšavanja cirkulacije, ublažavanja napetosti mišića lica, uklanjanja bora, čišćenja kože i detoksifikacije. Daje licu blistav, zdrav i svjež izgled te ublažava crvenilo, a koža postaje vitalnija, čvršća i zategnutija.

4. AKUPRESURA LICA- Tehnika koja potječe s drevnog istoka, masaža bioaktivnih točaka na licu u kojoj blagim pritiskom na živce i limfne kanale omogućavamo poboljšanje protoka krvi, mišićnog tonusa i zaglađivanja bora. Također akupresurom poboljšavamo opće stanje kože, jačamo zaštitnu funkciju tijela, smanjujemo bolove u sinusima, smanjujemo podbradak te opuštamo i fizički i mentalno.

5. MEZOTERAPIJA DERMAROLLEROM – Anti-age tretman koji rješava razne estetske i medicinske nedostatke kože.

6. LIMFNA DRENAŽA LICA – Limfnom drenažom poboljšavamo cirkulaciju, smanjuje oticanje i potiče detoksikaciju kože pružajući svjež i mladenački izgled.

7. TRETMAN IONSKIM ULTRAZVUČNIM ČISTAČEM ZA LICE – Dubinski uklanja nečistoće, smanjuje pore i poboljšava teksturu kože. Koži pruža svjež i sjajan ten.

8. TRETMAN VISOKOM FREKVENCIJOM –  Visoka frekvencija koristi blagu električnu struju za stimulaciju cirkulacije, ubrzava zacjeljivanje i poboljšava zdravlje kože lica.

 

 NAMJENA


Edukacija je namijenjena potpunim početnicima kao  i maserima s iskustvom.

Stalni tim stručnjaka koji se obučava više od 20 godina prilagodit će raspored edukacija prema vašim potrebama i obvezama. Program se organizira u malim grupama te ga karakterizira individualan pristup.

Naši polaznici ostaju s nama u kontaktu i nakon završene edukacije, te se uvijek mogu vratiti i ponoviti nešto od zaboravljenoga gradiva. Vaša smo podrška što dokazuju mnoge recenzije, te puno ostvarenih u ovim zanimanjima kroz više od 20 godina našeg rada.

Program je prilagođen vašim potrebama – nakon završene edukacije možete odmah početi raditi i ostvariti svoje profesionalne ciljeve. Edukacija je dinamična i uključuje puno praktičnog rada. Svi potrošni materijali i modeli osigurani su od Arimeda.

 TRAJANJE


Tečaj traje  20-25 sati nastave i moguće ga je savladati u najkraćem roku od 4 radna dana po intenzivnom programu.

 

 POČETAK PREDAVANJA


 UPISI U TIJEKU! Javite se nekoliko dana prije željenog dolaska i osiguravamo vam početak predavanja u najkraćem mogućem roku! Nema čekanja do popunjavanja grupa nego krećete odmah i ne ovisite o drugim polaznicima!

Face gym sastoji se od četiri inovativna programa koji se efikasno bore protiv znakova starenja.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA


U Zagrebu, u Badalićevoj 26a, na Trešnjevci. Od ponedjeljka do petka od 09-17 sati regularno, po potrebi i u kasnijim terminima.

Upisi su svakodnevni te ćemo Vam ponuditi termin za prvi dolazak na predavanja u najkraćem mogućem roku (unutar nekoliko dana).

Za polaznike koji nisu iz Zagreba organiziramo intenzivna predavanja po duploj satnici u danu kako bi što prije savladali gradivo. Ne morate brinuti da će vam biti prenaporno jer svi polaznici uvijek mogu ponoviti dio gradiva.

Također preporučamo smještaj u kojem inače odsjedaju naši polaznici.

Svi modeli su osigurani od strane Učilišta.

Možete plaćati gotovinski, transakcijskom uplatom na račun ili karticama na rate. Primamo kartice Privredne banke Zagreb, Zagrebačke banke i Erste banke do 24 rate (osim Maestra do 12 rata).

Po završetku edukacija dobivate upis zanimanja u radnu knjižicu i međunarodno priznatu diplomu koja vrijedi svuda u svijetu te s njom možete raditi i u inozemstvu. Možete otvoriti vlastitu firmu ili obrt te ćemo Vas rado o tome savjetovati.

Uvijek možete prekinuti edukaciju i nastaviti kada ponovno budete u mogućnosti doći na predavanja. Vaša uplata nema zastaru te se ne morate brinuti da će vam ista propasti.

Nećete ništa izgubiti ukoliko propustite predavanje jer nastavljate tamo gdje ste prošli put stali.

Cijena za gotovinu

Original price was: 2.670,00 €.Current price is: 1.600,00 €.

Cijena za kartice

Original price was: 2.670,00 €.Current price is: 1.600,00 €.

Galerija

Prijavite se na naš Newsletter!

Ukoliko prvi želite saznati o našim najnovijim posebnim ponudama i akcijama prijavite se!

Kontaktirajte nas za više informacija!