Search
Close this search box.

Ruska pedikura i wellness&spa stopala

Estetska pedikura je vrlo unosno zanimanje zbog velike potrebe estetskom njegom stopala, nevezano uz spol i godine. U našem Arimedu imate priliku naučiti sve estetskoj pedikuri kojom ćete uljepšati stopala vaših klijenata –  Savladajte njegu i uljepšavanje i imajte zanat u svojim rukama.

Ruska pedikura i wellness&spa stopala

Cijena za gotovinu:

600,00  (4.520,70 kn)

Cijena za kartice:

600,00  (4.520,70 kn)

OPIS EDUKACIJE


Ruska (estetska) pedikura je vrlo unosno zanimanje zbog velike potrebe za estetskom njegom stopala, nevezano uz spol i godine. U našem centru imate priliku naučiti sve o ruskoj (estetskoj)  pedikuri kojom ćete uljepšati stopala vaših klijenata –  Savladajte njegu i uljepšavanje i imajte zanat u svojim rukama.

Tretman ruske (estetske) pedikure je tretman za njegu zdravih stopala koji uključuje pregled stopala, odstranjivanje malih nakupina zadebljale kože, oblikovanje i skraćivanje noktiju, te nanošenje odgovarajuće kreme uz opuštajuću masažu.

To je suha vrsta pedikure i vrlo sterila pedikura. Radi se sa diskovima koji su isključivo za jednokratnu upotrebu.

Ako želite i trajni lak uz rusku pedikuru, ostvarujete popust od 30% na punu cijenu od 550,00 € tako da  nadoplata za trajni lak iznosi 200,00 € 

 

Edukacija se sastoji od sljedećih dijelova:

TEORIJSKI DIO:

  • Higijena i sterilizacija pribora
  • Uvod u teoriju pedikure

 

PRAKTIČNI DIO:

  • Pregled stopala
  • Strojno odstranjivanje zadebljane kože -brusilicom
  • Rad sa jednokratnim diskovima i sama primjena diskova
  • Estetsko oblikovanje noktiju

WELLNESS & SPA STOPALA: 

  •  Nanošenje pilinga
  • Nanošenje maske
  • Masaža stopala sezamovim uljem
  • Masaža kristalnim kamenjem

 

NAMJENA


Edukacija je namijenjena potpunim početnicima kao i polaznicima s iskustvom koji žele nadograditi svoje znanje.

Stalni tim stručnjaka koji se obučava više od 20 godina prilagodit će raspored edukacija prema vašim potrebama i obvezama. Program se organizira u malim grupama te ga karakterizira individualan pristup.

Naši polaznici ostaju s nama u kontaktu i nakon završene edukacije, te se uvijek mogu vratiti i ponoviti nešto od zaboravljenoga gradiva. Vaša smo podrška što dokazuju mnoge recenzije, te puno ostvarenih u ovim zanimanjima kroz više od 20 godina našeg rada.

Program je prilagođen vašim potrebama – nakon završene edukacije možete odmah početi raditi i ostvariti svoje profesionalne ciljeve. Edukacija je dinamična i uključuje puno praktičnog rada. Svi potrošni materijali i modeli osigurani su od Arimeda.

 

TRAJANJE


Tečaj traje 8 sati nastave i moguće ga je savladati u jednom radnom danu.

POČETAK PREDAVANJA


UPISI U TIJEKU! Javite se nekoliko dana prije željenog dolaska i osiguravamo vam početak predavanja u najkraćem mogućem roku! Nema čekanja do popunjavanja grupa nego krećete odmah i ne ovisite o drugim polaznicima!

Možete nazvati odmah na 091/187 – 3860 ili se javite putem maila na arimedbeauty@gmail.com

Pridružite se tisućama zadovoljnih polaznika! Nakon što završite tečaj, bit će vam izdana potvrda o dodatnom obrazovanju priznata u svim državama članicama EU te upis u E-radnu knjižicu.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA


U Zagrebu, u Badalićevoj 26a, na Trešnjevci. Od ponedjeljka do petka od 09-17 sati regularno, po potrebi i u kasnijim terminima.

Upisi su svakodnevni te ćemo Vam ponuditi termin za prvi dolazak na predavanja u najkraćem mogućem roku (unutar nekoliko dana).

Za polaznike koji nisu iz Zagreba organiziramo intenzivna predavanja po duploj satnici u danu kako bi što prije savladali gradivo. Ne morate brinuti da će vam biti prenaporno jer svi polaznici uvijek mogu ponoviti dio gradiva.

Također preporučamo smještaj u kojem inače odsjedaju naši polaznici.

Svi modeli su osigurani od strane Učilišta.

Možete plaćati gotovinski, transakcijskom uplatom na račun ili karticama na rate. Primamo kartice Privredne banke Zagreb, Zagrebačke banke i Erste banke do 24 rate (osim Maestra do 12 rata).

Po završetku edukacija dobivate upis zanimanja u radnu knjižicu i međunarodno priznatu diplomu koja vrijedi svuda u svijetu te s njom možete raditi i u inozemstvu. Možete otvoriti vlastitu firmu ili obrt te ćemo Vas rado o tome savjetovati.

Uvijek možete prekinuti edukaciju i nastaviti kada ponovno budete u mogućnosti doći na predavanja. Vaša uplata nema zastaru te se ne morate brinuti da će vam ista propasti.

Nećete ništa izgubiti ukoliko propustite predavanje jer nastavljate tamo gdje ste prošli put stali.

Cijena za gotovinu

600,00  (4.520,70 kn)

Cijena za kartice

600,00  (4.520,70 kn)

Galerija

Prijavite se na naš Newsletter!

Ukoliko prvi želite saznati o našim najnovijim posebnim ponudama i akcijama prijavite se!

Kontaktirajte nas za više informacija!