Search
Close this search box.

BOOST UP & ICE ekstenzije

Tečaj za ugradnju ekstenzija kose BOOST UP & ICE Vam nudi kompletni program i osnove postavljanja ekstenzija, kako se pravilno postavljaju, koji je ispravan raspored, kako se pričvršćuju te oblikuju. Naučiti ćete kako dobiti potpuno prirodan izgled bez vidljivih spojeva na rubovima, kako postići volumen, dužinu, gustoću ili promjenu boje.

BOOST UP & ICE ekstenzije

Cijena za gotovinu:

1.440,00  (10.849,68 kn)

Cijena za kartice:

1.440,00  (10.849,68 kn)

OPIS EDUKACIJE


U ponudi imamo tečaj za postavljenje ICE EKSTENZIJA i KERATISNKIH/BOOSTUP ekstenzija. Cijena svake tehnike pojedinačno iznosi 900€, ukoliko se upisu obje dobivate popust 20%, sto iznosi 1440€. 

U cijenu je uključeno i do 150 komada ekstenzija koje postavljate na modelu.

BOOST UP EKSTENZIJE:

  • Savršene za dodavanje duljine, pa čak i podizanja kose
  • Savršene za dodavanje volumena ili čak efekata boja
  • Keratin omogućuje da se kosa drži na okupu u vrlo tankim spojevima pomoću inovativne Boost up tehnike

 

ICE EKSTENZIJE:

  • Savršene za dodavanje duljine, pa čak i podizanja kose
  • Savršene za dodavanje volumena ili čak efekata bojA
  • Posebna tehnika nadogradnje kojom umjesto keratina ekstenzije fiksiramo pomoću posebnog ljepila. Spojevi su neprimjetni i laki za održavanje.

 

NAMJENA


Tečaj je namijenjen početnicima i frizerima koji žele naučiti više.

Stalni tim stručnjaka koji se obučava više od 20 godina prilagodit će raspored edukacija prema vašim potrebama i obvezama. Program karakterizira individualan pristup.

Naši polaznici ostaju s nama u kontaktu i nakon završene edukacije, te se uvijek mogu vratiti i ponoviti nešto od zaboravljenoga gradiva. Vaša smo podrška što dokazuju mnoge recenzije, te puno ostvarenih u ovim zanimanjima kroz više od 20 godina našeg rada.

Program je prilagođen vašim potrebama – nakon završene edukacije možete odmah početi raditi i ostvariti svoje profesionalne ciljeve. Edukacija je dinamična i uključuje puno praktičnog rada.

TRAJANJE


Trajanje svake tehnike je po 4h i moguće ju je savladati u najkraćem roku od jednog radnog dana.

 

POČETAK PREDAVANJA


UPISI U TIJEKU! Javite se nekoliko dana prije željenog dolaska i osiguravamo vam početak predavanja u najkraćem mogućem roku! Nema čekanja do popunjavanja grupa nego krećete odmah i ne ovisite o drugim polaznicima!

Pridružite se tisućama zadovoljnih polaznika – Nakon što završite edukaciju, bit će vam izdano uvjerenje o dodatnom obrazovanju i certifikat priznat u svim državama članicama EU te upis zanimanja u E-radnu knjižicu.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA


U Zagrebu, u Badalićevoj 26a, na Trešnjevci. Od ponedjeljka do petka od 09-17 sati regularno, po potrebi i u kasnijim terminima.

Upisi su svakodnevni te ćemo Vam ponuditi termin za prvi dolazak na predavanja u najkraćem mogućem roku (unutar nekoliko dana).

Za polaznike koji nisu iz Zagreba organiziramo intenzivna predavanja po duploj satnici u danu kako bi što prije savladali gradivo. Ne morate brinuti da će vam biti prenaporno jer svi polaznici uvijek mogu ponoviti dio gradiva.

Također preporučamo smještaj u kojem inače odsjedaju naši polaznici.

Svi modeli su osigurani od strane Učilišta.

Možete plaćati gotovinski, transakcijskom uplatom na račun ili karticama na rate. Primamo kartice Privredne banke Zagreb, Zagrebačke banke i Erste banke do 24 rate (osim Maestra do 12 rata).

Po završetku edukacija dobivate upis zanimanja u radnu knjižicu i međunarodno priznatu diplomu koja vrijedi svuda u svijetu te s njom možete raditi i u inozemstvu. Možete otvoriti vlastitu firmu ili obrt te ćemo Vas rado o tome savjetovati.

Uvijek možete prekinuti edukaciju i nastaviti kada ponovno budete u mogućnosti doći na predavanja. Vaša uplata nema zastaru te se ne morate brinuti da će vam ista propasti.

Nećete ništa izgubiti ukoliko propustite predavanje jer nastavljate tamo gdje ste prošli put stali.

Cijena za gotovinu

1.440,00  (10.849,68 kn)

Cijena za kartice

1.440,00  (10.849,68 kn)

Galerija

Prijavite se na naš Newsletter!

Ukoliko prvi želite saznati o našim najnovijim posebnim ponudama i akcijama prijavite se!

Kontaktirajte nas za više informacija!