Search
Close this search box.

Beauty i Wellness program

Beauty i Wellness paket edukacija pruža obuku za rad u kozmetičkim salonima i wellness centrima. Paket kombinira edukacije iz beauty i wellness industrije čime polaznici postaju konkurentniji na tržištu rada. Sadrži slijedeće edukacije: ekstenzije trepavica (3 tehnike), profesionalni vizažist, depilacija voskom, depilacija šećernom pastom, klasična masaža, anticelulitna masaža.

Beauty i Wellness program

Cijena za gotovinu:

1.970,00  (14.842,97 kn)

Cijena za kartice:

1.970,00  (14.842,97 kn)

Beauty i Wellness program - Učilište Arimed

OPIS EDUKACIJE


Beauty i Wellness program sastoji se od:

EKSTENZIJE TREPAVICA –460,00 €
Edukacija ugradnje ekstenzije trepavica naučiti će vas tehnici 1 na 1 (basic tehnika)Tijekom edukacije za ugradnju ekstenzija trepavica polaznici se upoznaju s materijalom i priborom za rad te detaljno prolaze kroz tehnike lijepljenja trepavica i razlike između samih ljepila. Kako bi svojim budućim klijetima omogućili što bolje iskustvo i dugotrajnije ekstenzije, polaznici uče i o fazama ispadanja prirodnih trepavica, zaštitu i radu na baby trepavicama te njezi nakon tretmana. 

PROFESIONALNI VIZAŽIST – 960,00 €
Program za profesionalnog vizažista naučiti će vas kako zaraditi dobar novac i kako pokrenuti vlastiti posao. Naučit ćete kako primijeniti profesionalnu šminku, a vaši zadovoljni klijenti preporučit će vas drugim zainteresiranim klijentima. Arimed pruža svojim polaznicima proizvode šminke poznatih marki, kao što su MAC, Kryolan, Dior, Chanel, Morphe, Zoeva i drugi, kojima se mogu koristiti, upoznati i raditi s njima. Polaznici su također educirani o profesionalnom i odgovornom pristupu primjeni make-upa.

DEPILACIJA VOSKOM – 460,00 €
Na ovoj edukaciji polaznici uče sve o klasičnoj depilaciji toplim voskom. Osim teoretskog dijela, posebnu pažnju posvećujemo praktičnom radu. Polaznici vježbaju na umjetnoj koži i modelima koje osigurava Arimed, a obrađuju se noge, ruke, trbuh, stražnjica i lice.

DEPILACIJA ŠEĆERNOM PASTOM – 460,00 €
“Egipatska depilacija” ima veliku prednost nad klasičnom depilacijom voskom. Vosak se nanosi i na dlaku i na kožu, dok se šećerna pasta kojom se radi egipatska depilacija nanosi samo na dlaku, zbog čega je takav način depiliranja manje bolan. Također, zbog prirodnog sastava, idealna je za osobe s izrazito osjetljivom kožom. S obzirom da šećerna pasta radi i svojevrsni piling, koža je nakon depilacije izrazito glatka, meka, i nema crvenih točkica. Sve češćim izvođenjem egipatske depilacije dlačice postaju rjeđe i sporije rastu. Program uključuje i brazilsku depilaciju.

KLASIČNA MASAŽA – 1.100,00 €
Postoji nekoliko vrsta masaže, a najpoznatija je zasigurno klasična masaža koje je postavila temelje za ostale koje su kasnije uslijedile. Edukacija klasične masaže u teoretskom dijelu naučiti će vas sve o anatomiji i fiziologiji tijela, higijeni i profesionalnom ponašanju masera, a zatim slijedi opširan praktični rad na modelima koje osigurava Arimed. Naučiti ćete kako prepoznati i zadovoljiti potrebe klijenata koji će vam se vraćati.

ANTICELULITNA MASAŽA – 850,00 €
Posebna kombinacija različitih tehnika masaže koja pospješuje uklanjanje celulita. Koriste se razni pokreti koji ne smiju biti bolni, ali moraju biti energični i brzi. Anticelulitna masaža vrlo je učinkovita u smislu eliminacije celulita kao i toniziranja, veće čvrstoće, ljepšeg sjaja kože i poboljšanja cirkulacije. Anticelulitni tretman ili ručno modeliranje tijela izvodi se posebnim tehnikama koje preoblikuju tijelo, “jahaće bokove”, stanjuju bedra i trbuh.

 

NAMJENA


Edukacija je namijenjena potpunim početnicima kao i polaznicima s iskustvom koji žele nadograditi svoje znanje.

Stalni tim stručnjaka koji se obučava više od 20 godina prilagodit će raspored edukacija prema vašim potrebama i obvezama. Program se organizira u malim grupama te ga karakterizira individualan pristup.

Naši polaznici ostaju s nama u kontaktu i nakon završene edukacije, te se uvijek mogu vratiti i ponoviti nešto od zaboravljenoga gradiva. Vaša smo podrška što dokazuju mnoge recenzije, te puno ostvarenih u ovim zanimanjima kroz više od 20 godina našeg rada.

Program je prilagođen vašim potrebama – nakon završene edukacije možete odmah početi raditi i ostvariti svoje profesionalne ciljeve. Edukacija je dinamična i uključuje puno praktičnog rada. Svi potrošni materijali i modeli osigurani su od Arimeda.

 

TRAJANJE


Tečaj traje 75-80 sati nastave i moguće ga je savladati u najkraćem roku od 11 dana  (7 radnih dana i 4 dana vikenda-šminkanje).

 

POČETAK PREDAVANJA


UPISI U TIJEKU! Javite se nekoliko dana prije željenog dolaska i osiguravamo vam početak predavanja u najkraćem mogućem roku! Nema čekanja do popunjavanja grupa nego krećete odmah i ne ovisite o drugim polaznicima!

Upisi u tijeku – Pridružite se tisućama zadovoljnih polaznika! Nakon što završite edukaciju dobijete certifikat priznat u svim državama članicama EU te upis svakog zanimanja u E-radnu knjižicu.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA


U Zagrebu, u Badalićevoj 26a, na Trešnjevci. Od ponedjeljka do petka od 09-17 sati regularno, po potrebi i u kasnijim terminima.

Upisi su svakodnevni te ćemo Vam ponuditi termin za prvi dolazak na predavanja u najkraćem mogućem roku (unutar nekoliko dana).

Za polaznike koji nisu iz Zagreba organiziramo intenzivna predavanja po duploj satnici u danu kako bi što prije savladali gradivo. Ne morate brinuti da će vam biti prenaporno jer svi polaznici uvijek mogu ponoviti dio gradiva.

Također preporučamo smještaj u kojem inače odsjedaju naši polaznici.

Svi modeli su osigurani od strane Učilišta.

Možete plaćati gotovinski, transakcijskom uplatom na račun ili karticama na rate. Primamo kartice Privredne banke Zagreb, Zagrebačke banke i Erste banke do 24 rate (osim Maestra do 12 rata).

Po završetku edukacija dobivate upis zanimanja u radnu knjižicu i međunarodno priznatu diplomu koja vrijedi svuda u svijetu te s njom možete raditi i u inozemstvu. Možete otvoriti vlastitu firmu ili obrt te ćemo Vas rado o tome savjetovati.

Uvijek možete prekinuti edukaciju i nastaviti kada ponovno budete u mogućnosti doći na predavanja. Vaša uplata nema zastaru te se ne morate brinuti da će vam ista propasti.

Nećete ništa izgubiti ukoliko propustite predavanje jer nastavljate tamo gdje ste prošli put stali.

Beauty i Wellness program - Učilište Arimed

Cijena za gotovinu

1.970,00  (14.842,97 kn)

Cijena za kartice

1.970,00  (14.842,97 kn)

Galerija

Prijavite se na naš Newsletter!

Ukoliko prvi želite saznati o našim najnovijim posebnim ponudama i akcijama prijavite se!

Kontaktirajte nas za više informacija!