Bambus masaža

Masaža BAMBUSOM balansira protok energije u tijelu, poboljšava cirkulaciju i fleksibilnost mišića i zglobova, uklanja toksine i druge nečistoće iz tijela te stimulira metabolizam. Nakon niza primarnih pozitvnih učinaka, masaža bambusom sekundarno djeluje na smanjenje bolova, poboljšava pokretljivost i gibljivost mišića i zglobova, doprinosi bržoj eliminaciji toksina iz organizma, umanjuje celulit te uklanja mišićnu napetost.

Bambus masaža

Cijena za gotovinu:

510,00  (3.842,60 kn)

Cijena za kartice:

510,00  (3.842,60 kn)

Edukacija bambus masaža - Učilište Arimed

OPIS EDUKACIJE


Predavanja se sastoje od teorijskog i praktičnog dijela

TEORIJSKI DIO:

  • Uvod u teoriju Bambus masaže
  • Odabir pribora
  • Procedura u Bambus tehnici (priprema i postupanje s priborom)
  • Higijena prostora i pribora
  • Indikacije i kontradikcije kod primjene tehnike
  • Priprema klijenta

 

PRAKTIČNI DIO:

  • Prepoznavanje potreba klijenata
  • Praktični rad i vježbe tehnika na modelima koje osigurava Arimed (lice, leđa, noge i ruke)
  • Završna provjera stečenih znanja

 

NAMJENA


Edukacija je namijenjena svima! Od potpunih početnika do masera s iskustvom! Stalni tim stručnjaka koji se obučava više od 15 godina prilagodit će raspored predavanja prema vašim potrebama i obvezama.Edukacija se održava individualno ili u manjim grupama  u jutarnjim ili popodnevnim terminima koje prilagođavamo vašem slobodnom vremenu. Za polaznike koji ne žive u Zagrebu organiziramo intenzivne seminare s duplim satnicama!

Polaznici imaju pravo ponoviti određeni dio gradiva.

Program je prilagođen vašim potrebama – nakon završene edukacije možete odmah početi raditi i ostvariti svoje profesionalne ciljeve. Edukacija je dinamična i uključuje puno praktičnog rada, a svi potrošni materijali i modeli osigurani su od Arimeda.

 

TRAJANJE


Tečaj traje 8 sati nastave te ga je moguće savladati u najkraćem roku od jednog radnog dana po intenzivnom programu.

 

POČETAK PREDAVANJA


UPISI U TIJEKU! Javite se nekoliko dana prije željenog dolaska i osiguravamo vam početak predavanja u najkraćem mogućem roku! Nema čekanja do popunjavanja grupa nego krećete odmah te ne ovisite o drugim polaznicima!

Pridružite se tisućama zadovoljnih polaznika – Nakon što završite edukaciju, bit će vam izdano uvjerenje o dodatnom obrazovanju i certifikat priznat u svim državama članicama EU te upis zanimanja u E-radnu knjižicu.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA


U Zagrebu, u Badalićevoj 26a, na Trešnjevci. Od ponedjeljka do petka od 09-17 sati regularno, po potrebi i u kasnijim terminima.

Upisi su svakodnevni te ćemo Vam ponuditi termin za prvi dolazak na predavanja u najkraćem mogućem roku (unutar nekoliko dana).

Za polaznike koji nisu iz Zagreba organiziramo intenzivna predavanja po duploj satnici u danu kako bi što prije savladali gradivo. Ne morate brinuti da će vam biti prenaporno jer svi polaznici uvijek mogu ponoviti dio gradiva.

Također preporučamo smještaj u kojem inače odsjedaju naši polaznici.

Svi modeli su osigurani od strane Učilišta.

Možete plaćati gotovinski, transakcijskom uplatom na račun ili karticama na rate. Primamo kartice Privredne banke Zagreb, Zagrebačke banke i Erste banke do 24 rate (osim Maestra do 12 rata).

Po završetku edukacija dobivate upis zanimanja u radnu knjižicu i međunarodno priznatu diplomu koja vrijedi svuda u svijetu te s njom možete raditi i u inozemstvu. Možete otvoriti vlastitu firmu ili obrt te ćemo Vas rado o tome savjetovati.

Uvijek možete prekinuti edukaciju i nastaviti kada ponovno budete u mogućnosti doći na predavanja. Vaša uplata nema zastaru te se ne morate brinuti da će vam ista propasti.

Nećete ništa izgubiti ukoliko propustite predavanje jer nastavljate tamo gdje ste prošli put stali.

Edukacija bambus masaža - Učilište Arimed

Cijena za gotovinu

510,00  (3.842,60 kn)

Cijena za kartice

510,00  (3.842,60 kn)

Galerija

Prijavite se na naš Newsletter!

Ukoliko prvi želite saznati o našim najnovijim posebnim ponudama i akcijama prijavite se!

Kontaktirajte nas za više informacija!