Umjetnost na licu

[:hr]Umjetnost nas može inspirirati na mnogo načina pa i u makeup-u. Tome svjedoči i posljednji tutorijal naših edukatora u kojem je prikazano kako apstraktna umjetnost može biti odlična inspiracija za izražavanje kreativnosti na licu.

Ovaj put vizažiste je posebno inspirirao i rad londonskog umjetnika Davida Walkera koji je poznat po stvaranju  živopisnih, vizualno bogatih portreta koji spajaju fotografski realizam, apstrakciju i grafitnu umjetnost.

Korištenjem cijele palete boja i raznih tekstura dobiveno je pravo malo umjetničko djelo na licu. Pretpostavljamo da to nećete isprobati kod kuće, ali zasigurno ćete biti oduševljeni ovom originalnom tehnikom koja vam može poslužiti kao inspiracija za vlastita umjetnička djela na licu.

Pogledajte tutorijal:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Arimed Učilište (@arimedbeautyschool)

[:]

Gradi svoje snove znanjem,
jer znanje je moć!

Dragi budući, bivši i sadašnji polaznici,

Od 11.siječnja 2021. nalazimo se na novoj adresi u Badalićevoj 26a, Zagreb (Trešnjevka).

Kako bismo se svi osjećali sigurno i ponašali odgovorno učionice smo prilagodili trenutnim sigurnosnim mjerama, osigurali vam zaštitne maske i dezinficijense te vas ljubazno molimo da nas posjetite bez pratnje i poštujući preporučene mjere ponašanja uz obavezno nošenje zaštitnih maski i dezinficiranje ruku prilikom ulaska.

Veselimo se vašem dolasku i s nestrpljenjem vas iščekujemo! Sve edukacije upisuju se u radnu knjižicu!