Umjetnost na licu

[:hr]Umjetnost nas može inspirirati na mnogo načina pa i u makeup-u. Tome svjedoči i posljednji tutorijal naših edukatora u kojem je prikazano kako apstraktna umjetnost može biti odlična inspiracija za izražavanje kreativnosti na licu.

Ovaj put vizažiste je posebno inspirirao i rad londonskog umjetnika Davida Walkera koji je poznat po stvaranju  živopisnih, vizualno bogatih portreta koji spajaju fotografski realizam, apstrakciju i grafitnu umjetnost.

Korištenjem cijele palete boja i raznih tekstura dobiveno je pravo malo umjetničko djelo na licu. Pretpostavljamo da to nećete isprobati kod kuće, ali zasigurno ćete biti oduševljeni ovom originalnom tehnikom koja vam može poslužiti kao inspiracija za vlastita umjetnička djela na licu.

Pogledajte tutorijal:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Arimed Učilište (@arimedbeautyschool)

[:]

Gradi svoje snove znanjem,
jer znanje je moć!

Dragi budući, bivši i sadašnji polaznici,

Obavještavamo vas da će, u skladu s odlukom nadležnih institucija, Učilište Arimed ponovno otvoriti svoja vrata od 04.svibnja kada se možete doći konzultirati, upisati i rezervirati svoj termin edukacije!

S regularnim predavanjima krećemo od 11.svibnja, poštujući predviđene epidemiološke mjere. Svoj dolazak možete najaviti putem društvenih mreža, službenog maila ili na +385911873860.

Kako bismo se svi osjećali sigurno i ponašali odgovorno, učionice smo prilagodili trenutnim sigurnosnim mjerama, osigurali vam zaštitne maske i dezinficijense te vas ljubazno molimo da nas posjetite bez pratnje i poštujući preporučene mjere ponašanja.

Veselimo se vašem dolasku i s nestrpljenjem vas iščekujemo! Sve edukacije upisuju se u radnu knjižicu!