Tvornica ljepote – mjesto odakle sve kreće

Uvijek ste se pitali kako i gdje se stvara ljepota, mi Vam donosimo odgovor.

Učilište Arimed, koje s ponosom nosi nadimak Tvornica ljepote, pokriva sve segmente na području ljepote, od edukacija do tretmana uljepšavanja.

Vrhunski edukatori s lakoćom prenose svoje znanje na polaznike, te uz savršen omjer teorijske i praktične nastave stvaraju beauty stručnjake.Ovdje u Arimedu naučit ćete sve što trebate znati o stvaranju ljepote!

U Tvornici ljepote saznat ćete koja je tajna savršeno našminkanih usana, kako nekome podariti savršene trepavice i nokte. Uvest će Vas u svijet raznih vrsta masaža, trajnog makeupa i depilacija.

Posjetite nas i uvjerite se zašto smo baš mi vodeće beauty učilište u regiji koje iza sebe ima više od 30 tisuća zadovoljnih polaznika!

Ljepota počinje OVDJE![:]

Gradi svoje snove znanjem,
jer znanje je moć!

Dragi budući, bivši i sadašnji polaznici,

Od 11.siječnja 2021. nalazimo se na novoj adresi u Badalićevoj 26a, Zagreb (Trešnjevka).

Kako bismo se svi osjećali sigurno i ponašali odgovorno učionice smo prilagodili trenutnim sigurnosnim mjerama, osigurali vam zaštitne maske i dezinficijense te vas ljubazno molimo da nas posjetite bez pratnje i poštujući preporučene mjere ponašanja uz obavezno nošenje zaštitnih maski i dezinficiranje ruku prilikom ulaska.

Veselimo se vašem dolasku i s nestrpljenjem vas iščekujemo! Sve edukacije upisuju se u radnu knjižicu!