Trendovi u makeup-u koje nam donosi nadolazeća jesen

[:hr]U tijeku je pariški fashion week na kojem su predstavljeni najnoviji jesenski modni i beauty imperativi koji će zasigurno vrlo brzo zavladati i našim ulicama, stoga vam donosimo nekoliko savjeta kako zablistati u tmurnim jesenskim danima.

  • Hrabro koristite sjenila u boji

Savršen način za razbijanje melankolije kišnih jesenskih dana upravo je razigrani makeup na očima postignut intenzivnim kolorističkim nijansama sjenila kakav je predstavila osebujna britanska dizajnerica Vivienne Westwood, a vrlo sličan koncept naglašavanja očiju iskoristila je i modna kuća Maison Margiela. Odvažno nosite boje na kapcima i uživajte u znatiželjnim pogledima prolaznika.

  • Odaberite ruž boje vina

Ako ste pak pobornica neutralnih i zemljanih tonova na očima, naglasite usne nepogrešivom tamnocrvenom bojom vina, koja podiže i najjednostavniji makeup. Upravo za tu smjelu, pročišćenu varijantu makeupa odlučio se Giambatista Valli, dok je modna kuća Yves Saint Laurent ostala vjerna električno crvenoj boji usana.

  • Smeđi smokey eyes

U skladu s jesenskim bojama odaberite smeđi smokey eyes umjesto klasičnog crnog. Upravo takav makeup bio je predstavljen od modne kuće Armani, a idealan je za večernje izlaske. Umjesto crnog tuša razmažite crnu olovku u korijenu trepavica kako bi postigli efekt mističnog, seksi pogleda a istovremeno izbjegli grube linije.

 

Budite u toku s makeup trendovima! Pogledajte što sve možete naučiti na edukaciji za Profesionalnog vizažista u Arimed Učilištu – www.arimed.eu/edukacije/vizazist-sminker/.[:]

Gradi svoje snove znanjem,
jer znanje je moć!

Dragi budući, bivši i sadašnji polaznici,

Od 11.siječnja 2021. nalazimo se na novoj adresi u Badalićevoj 26a, Zagreb (Trešnjevka).

Kako bismo se svi osjećali sigurno i ponašali odgovorno učionice smo prilagodili trenutnim sigurnosnim mjerama, osigurali vam zaštitne maske i dezinficijense te vas ljubazno molimo da nas posjetite bez pratnje i poštujući preporučene mjere ponašanja uz obavezno nošenje zaštitnih maski i dezinficiranje ruku prilikom ulaska.

Veselimo se vašem dolasku i s nestrpljenjem vas iščekujemo! Sve edukacije upisuju se u radnu knjižicu!