Što su zapravo HD obrve?

Svima nam je dobro poznata pjesma “Pogled ispod obrva”, no nije lako postići da  obrve izgledaju uredno, popunjeno i bujno. One su okvir lica te , uz oči, prve dolaze do izražaja i mogu u potpunosti promijeniti izgled. Pravilnim oblikovanjem i održavanjem obrva naše lice može djelovati mlađe, odmornije, svježije, ali također možemo napraviti i kontraefekt ukoliko ih oblikujemo same.

U posljednje vrijeme najtraženiji tretman među pripadnicama ljepšeg spola, ali i ponekog muškarca, upravo su HD (high definition) obrve čiji se postupak odvija u nekoliko koraka, a rezultat su prirodne, uredne, začešljane i glamurozne obrve.

           

Kako točno izgleda cijeli postupak, pojašnjavaju edukatori Arimed Učilišta:

  1. Prije svega potrebno se konzultirati s klijentom te odrediti željeni  izgled obrve.
  2. Sljedeća faza sastoji se u određivanju idealnog oblika tehnikom zlatnog reza.
  3. Nakon toga obrve se bojaju posebnom bojom koja se skida nakon otprilike 3 minute.
  4. Ukoliko su obrve dugačke, potrebno ih je skratiti škaricama.
  5. Poslije skraćivanja slijedi faza uklanjaja suvišnih dlačica depilacijom posebnim voskom, nakon kojeg se obrve uklanjaju i tzv. threadingom , odnosno depilacijom koncem iznad i ispod osnovnog luka.
  6. Posebnom pincetom uklanjaju se preostale, najsitnije dlačice i tada su obrve spremne za eventualno popunjavanje sjenilom i/ili olovkom za obrve.
  7. Nakon popunjavanja obrve je potrebno fiksirati gelom za obrve.

Obrve je potrebno održavati otprilike svakih mjesec dana, ovisno o brzini rasta dlačica, a cijene tretmana se kreću između 150 do 300 kuna. Vremenski tretman traje 20-30 minuta.

Kako cijeli postupak izgleda u praksi možete pogledati u videu:

Sve navedene tehnike možete savladati na našoj edukaciji HD obrve koja je tijekom prosinca na promotivnoj cijeni od 3.200,00 kn!

[:]

Gradi svoje snove znanjem,
jer znanje je moć!

Od 25.02.
Arimed Učilište
pronađite na novoj adresi.

Ilica 10, 2. kat,
10 000 Zagreb

Od 25.02.
Arimed Učilište
pronađite na novoj adresi.

Ilica 10, 2. kat,
10 000 Zagreb