KAKO SE NAŠMINKATI ZA VRUĆE LJETNE DANE?

Većina žena se ne želi odreći šminke čak i u vrijeme najvećih ljetnih vrućina ili moraju biti sređene za poslovne prilike bez obzira na visoke temperature. Upravo zato vam donosimo nekoliko korisnih savjeta koji će vam olakšati šminkanje  i učiniti makeup postojanim čak i na plus 40.

1.PRIPREMA KOŽE

Adekvatna priprema kože iznimno je bitna tokom cijele godine, a posebno u ljetnim mjesecima kada preporučamo lagane gel kreme i kreme bez ulja kako bi koža izgledala svježe i blistavo,a istovremeno ne premasno. Neke od takvih krema u sebi već sadrže i primer, odnosno bazu za makeup koja će svakom makeupu produljiti trajnost.

2.TEKUĆA PODLOGA

Odabir tekuće podloge potrebno je prilagoditi vremenskim uvjetima što definitivno u ljetnim mjesecima podrazumijeva krilaticu “manje je više”. Preporučamo korištenje laganih bb ili cc krema s obzirom da su nježne teksture i sadrže hidratantna svojstva te antioksidanse i zaštitni faktor koji je neophodan posebice tokom ljeta.

 Ukoliko su vam teksture bb krema preslabe za prekrivanje svih nepravilnosti, za dodatnu korekciju savjetujemo upotrebu korektora umjesto  teških,  jako prekrivajućih pudera koji zatvaraju pore.

3.BRONČANI SJAJ I PREPLANULOST

Prije nego prirodne zrake sunca naš ten učine preplanulim, preplanulost možemo postići bronzerima koji bi trebali biti dvije do tri nijanse tamniji od prirodne boje tena, a nanosimo ga na jakodične kosti, čelo, bradu i vrh nosa. Za dodatan sjaj kože koristite brončane highlightere na istim mjestima.

Uz savršeni, brončani ten najidealnije je nanijeti ruž u jarkim i neonskim nijansama koje najbolje pristaju uprav preplanulom licu te  vodootpornu maskaru.

Gradi svoje snove znanjem,
jer znanje je moć!

Dragi budući, bivši i sadašnji polaznici,

Od 11.siječnja 2021. nalazimo se na novoj adresi u Badalićevoj 26a, Zagreb (Trešnjevka).

Kako bismo se svi osjećali sigurno i ponašali odgovorno učionice smo prilagodili trenutnim sigurnosnim mjerama, osigurali vam zaštitne maske i dezinficijense te vas ljubazno molimo da nas posjetite bez pratnje i poštujući preporučene mjere ponašanja uz obavezno nošenje zaštitnih maski i dezinficiranje ruku prilikom ulaska.

Veselimo se vašem dolasku i s nestrpljenjem vas iščekujemo! Sve edukacije upisuju se u radnu knjižicu!