PUDER OBRVE

“Powder brows” ili puder obrve trenutačno su najpopularniji hit u svijetu trajne šminke.

Tehnika koja je prirodnija i manje bolna od klasičnog japanskog iscrtavanja obrva u kratkom je roku osvojila pripadnice ljepšeg spola, a idealna je za sve žene bez obzira u kojem su stanju njihove prirodne obrve.

Zaboravite na zastarjele tehnike permanentnog makeupa koje kao rezultat daju  tamne i često pretanke i preoštre obrve s obzirom da puder obrve izgledaju nježnije i  u potpunosti prirodno.

Tehnika puder obrva je  blago, polutransparentno sjenčanje na maloj dubini što omogućuje prirodniji, njegovaniji izgled, a ovisno o željama klijenta moguće je postići razne efekte od potpuno prirodnih pa sve do jako definiranih, glamuroznih obrva.

Prilikom tretmana nema krvarenja, nema vidljivih ožiljaka, a vaše obrve izgledaju kao da ste ih lagano  posjenčali olovkom ili sjenilom za obrve.

Osim navedenih prednosti, puder tehnika sjenčanja obrva posebna je i po tome što pigment s vremenom ne blijedi, stoga nema bojazni da ćete nakon nekog vremena imati zelenkaste ili narančaste obrve. 

   

Iako je trajnost puder obrva nešto kraća nego kod japanskog iscrtavanja ta je činjenica pozitivna s obzirom da se trendovi u debljini obrva mijenjaju iz godine u godinu.

Gradi svoje snove znanjem,
jer znanje je moć!

Od 25.02.
Arimed Učilište
pronađite na novoj adresi.

Ilica 10, 2. kat,
10 000 Zagreb

Od 25.02.
Arimed Učilište
pronađite na novoj adresi.

Ilica 10, 2. kat,
10 000 Zagreb